Tea topic: waar heb je afgelopen week het meest van genoten?

tea topic

Het Tea Topic van deze week is de vraag: 'Waar heb je de afgelopen week het meest van genoten?'

Het eerste dat bij mij opkomt is:

'Toen ik de praktijk van de mondhygiëniste uitstapte na mijn afspraak!'

Waar heb je afgelopen week het meest van genoten?

Eigenlijk was mijn afspraak bij de mondhygiëniste pas volgende week maandag. Maar ik zat er zo over te stressen dat ik ze mailde met het motto 'Wie niet waagt, die niet wint':

'Mocht er iemand uitvallen, dan houd ik mij aanbevolen om gebeld te worden en de vrijgekomen ruimte te vullen.'

En wat een geluk! Er viel inderdaad iemand uit. Dus kon ik 6 dagen eerder terecht. Na de behandeling wankelde ik duizelig van opluchting de praktijk weer uit. Als beloning ging ik naar de Action waar ik een mooi kussen voor de woonkamer heb gekocht.

Andere dingen waarvan ik afgelopen week heb genoten:

 1. De wind en regen.
 2. Mijn dagelijkse kopje koffie van 10 uur terwijl ik naar klassieke muziek luister.
 3. Het moment dat ik het laatste stukje in de rand van mijn nieuwe puzzel kon leggen. Nu is het tijd voor de 'binnenkant' van de puzzel.
 4. De laatste zondag van de maand is bij ons 'patatdag'. Ik genoot erg van de patat met fritessaus, hoewel ik toen nog wel zat te stressen over mijn mondhygiëniste afspraak. Dat was een beetje jammer.
 5. Mijn boek.
 6. Mijn agenda die eindelijk echt hartstikke leeg is, en zich voor mij uitstrekt als een aangename periode van rust en hopelijk stilte.
 7. Caroline van der Plas in het journaal van 6 uur die reageerde op de snelle uitschakeling van de verkenner van Geert Wilders. Ze benoemde dat ze begreep dat mensen hier niet goed van worden en graag positieve actie willen.

Huisvlijt Linkparty reminder

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Waar heb jij de afgelopen week het meest genoten?

Similar Posts

10 Comments

 1. Wij hebben afgelopen week genoten dat wij geen Corona meer hebben. We waren er behoorlijk ziek van en nu de coronamist eindelijk uit ons hoofd is verdwenen, genieten we van alles wat we weer kunnen!

 2. Ik heb erg genoten van een pannetje zelfgemaakte vegetarische erwtensoep! Ik kreeg er zo'n zin in omdat het koud werd deze week. Verder heb ik er van genoten dat het een paar keer droog was tijdens het hond uitlaten. En ik genoot ook erg van de kerstlichtjes die ik al in onze tuin heb aangebracht. Het zijn maar een paar kleine lampjes, maar het weggaan en thuiskomen in het donker op een werkdag is nu een beetje gezelliger.

  groetjes, Alice K.

 3. Die opluchting na de mondhygiëniste kan ik me helemaal voorstellen. Ik heb denk ik het meest genoten van een middagje met een tantezegger en van het avondje koor gisteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.