Wanneer deed je voor het laatst iets nieuws? + Huisvlijt Linkparty reminder

iets nieuws

Het Tea Topic van vandaag is de vraag:

‘Wanneer heb je voor het laatst iets nieuws gedaan?’

Dat moet voor mij afgelopen oktober zijn. Toen begon ik met een cursus bij de School voor Intuïtieve Ontwikkeling!

Mijn nieuwe ding is een opleiding

Ik had al vaker naar die cursus zitten kijken, maar nooit doorgepakt. Maar dit jaar schreef ik me warempel daadwerkelijk in! En hoewel ik met de docente afsprak dat ik het eerst een aantal lessen wilde aanzien, ben ik er nog steeds!

Het is een opleiding tot Psycho-energetisch therapeut. Maar ik volg hem vooral om steviger te staan, én te wandelen op mijn levenspad. Ik wil onder andere leren meer op mezelf te vertrouwen.

Meebuigen met de wind?

Want natuurlijk hebben de Stoïcijnen een goed punt als ze zeggen: ‘Het gaat er niet zozeer om wat er allemaal gebeurt in je leven, maar hoe je ermee omgaat!’

Maar hoe doe je dat in de praktijk?

Dat valt nog niet altijd mee vind ik.

Dus dat is het nieuwe waaraan ik begon, en ik ben er erg blij mee.

Huisvlijt Linkparty reminder

En dan nu de wekelijkse reminder aan de Huisvlijt Linkparty. Deel hieronder jouw blogpost, en ontdek leuke nieuwe blogs.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enterWanneer deed jij voor het laatst iets nieuws?

Similar Posts

6 Comments

  1. Het is lang geleden dat ik weer eens wat nieuws deed. Tot ik ruim ruim een maand geleden mijn eerste Ukelele kocht en als stok achter de deur me gelijk opgaf voor een wekelijkse muziekles. Nu, 4 lessen verder, ben ik al in staat om enkele eenvoudige liedjes te spelen. Ik vind het nog steeds leuk en verheug me op de volgende les.

  2. Ik ben afgelopen zomer begonnen met buitenzwemmen en doe dat nu ( 1 minuut per graad celcius watertemperatuur) nog steeds. Het is heerlijk, en bijzonder verrassend dat je lijf zoveel makkelijker met lage temperaturen om kan gaan dan je eerst dacht. Het is werkelijk weldadig.
    * Als het regent gaan we niet want dan krijg je je kleren niet aan. Dit heb ik in de zomer ervaren en toen was het hilarisch, maar in de winter gaan we niet nat op de fiets naar huis, dan koel je te veel af.

  3. Klinkt als een pittige opleiding waar je mee bezig bent. Ik denk dat ik afgelopen vrijdag voor het laatst iets nieuws deed. Ik kroop achter een videobewerkingsprogramma. Wilde ik al langer, maar ik dacht dat ik het heel frustrerend zou vinden. Wat bleek? Ik vond het heel erg leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.