Reacties

Wanneer deed je voor het laatst iets nieuws? + Huisvlijt Linkparty reminder — 6 reacties

  1. Het is lang geleden dat ik weer eens wat nieuws deed. Tot ik ruim ruim een maand geleden mijn eerste Ukelele kocht en als stok achter de deur me gelijk opgaf voor een wekelijkse muziekles. Nu, 4 lessen verder, ben ik al in staat om enkele eenvoudige liedjes te spelen. Ik vind het nog steeds leuk en verheug me op de volgende les.

  2. Ik ben afgelopen zomer begonnen met buitenzwemmen en doe dat nu ( 1 minuut per graad celcius watertemperatuur) nog steeds. Het is heerlijk, en bijzonder verrassend dat je lijf zoveel makkelijker met lage temperaturen om kan gaan dan je eerst dacht. Het is werkelijk weldadig.
    * Als het regent gaan we niet want dan krijg je je kleren niet aan. Dit heb ik in de zomer ervaren en toen was het hilarisch, maar in de winter gaan we niet nat op de fiets naar huis, dan koel je te veel af.

  3. Klinkt als een pittige opleiding waar je mee bezig bent. Ik denk dat ik afgelopen vrijdag voor het laatst iets nieuws deed. Ik kroop achter een videobewerkingsprogramma. Wilde ik al langer, maar ik dacht dat ik het heel frustrerend zou vinden. Wat bleek? Ik vond het heel erg leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder