Reacties

Tea Topic: Waar krijg je de meeste energie van? — 13 reacties

  1. Alleen zijn heb ik nodig om mijn inwendige batterij op te worden. Ik herken me in jouw energielekken. Fietsen kost me energie maar ik krijg het er ook van. Jij zal hetzelfde ervaren met hardlopen.

    • Ik denk inderdaad dat dit met fietsen en hardlopen hetzelfde werkt Kakel. Het voordeel van fietsen lijkt me dan wel altijd dat je een veel grotere actieradius hebt. Dat heb ik met hardlopen helaas niet.

  2. Sommige mensen zijn voor mij energielekken. Noodgedwongen praat ik met ze en ik voel dat ze mijn energie 'opslurpen'. Als er in een groep een goede sfeer is dan krijg ik daar best energie van, hoewel ik niet eens een groepsmens ben. Ook van de natuur of mooie muziek krijg ik goeie energie. Van mijn honden ook.

  3. In eerste instantie dacht ik aan slapen;), maar ik krijg denk ik het meeste energie van een dagje alleen thuis waarop niks moet en alles mag. Gewoon zelf bepalen waar ik zin in heb en dat op mijn tijd doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder