Reacties

Tea topic: Hoe deel je het liefst je dag in? — 6 reacties

  1. Zo wat gestructureerd! Ik heb momenteel geen dagindeling. Ik ben nog aan het wennen aan het feit dat alles open ligt. Maar ik ben meer van: ik zie wel hoe de dag zich ontrolt en waar ik zin in heb.

  2. Hier nog zo'n liefhebber van een vaste dagindeling. Na het ontbijt een rondje langs de blogs die ik volg, vervolgens een rondje wandelen/fietsen, douchen, wat 'nuttigs' in huis of even bloggen, lunchen, middagdutje, tijd voor hobby's en 's avonds probeer ik te lezen. Heerlijk vind ik het, zo'n vaste dagindeling.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder