Taal voor de leuk

Taal voor de leukWanneer heb jij voor het laatst zo hard gelachen dat de tranen over je wangen biggelden? Voor mij was het een tijdje geleden, maar afgelopen weekend heb ik hartelijk gelachen dankzij Paulien Cornellisse’s boek Taal voor de leuk. Hoewel ik helemaal niet zo geïnteresseerd ben in het fenomeen taal, in tegenstelling tot mijn man die in bed woordenboeken leest, is Taal voor de leuk echt heel erg leuk ; )

7 van mijn favoriete passages uit Taal voor de leuk

Op mijn boekenblog vind je mijn review van Taal voor de leuk en 7 van mijn favoriete passages. Bovenaan deze post heb ik er eentje verwerkt in de afbeelding. Ik vond het een intrigerende tegenstelling die Paulien daar noemt.

Lees ook Goedkope woordenboeken.

Laat jij de telefoon wel eens gaan als je gebeld wordt?

Similar Posts

11 Comments

  1. Nee, ik negeer een telefoontje nooit. Maar ik ben ook heel zuinig met het nummer doorgeven dus krijg zelden fluttelefoontjes. Taal is dan weer wél mijn ding, ik mag er zelf af en toe ook graag mee stoeien al wil dat geenszins zeggen dat ik goed in taal ben, maar wél een liefhebber;-)

  2. Oh jazeker, als ik in het scherm zie dat het mijn moeder is en ik sta te koken of wou net een dutje doen. helaas :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.