Similar Posts

27 Comments

  1. Hahahaha ja, dat kan zomaar gebeuren.Ik moest vandaag om de wekelijkse boodschappen maar dat was ook niet echt plezierig te noemen. Het enige voordeel was dat er weinig winkelend publiek was.

    1. Bij mij was het op maandagochtend in de supermarkt juist heel raar en ongewoon druk. Normaliter is het heerlijk rustig op dat tijdstip maar nu leek het wel alsof iedereen extra vroeg was opgestaan om voor de hitte uit de boodschappen te doen.

  2. leuke foto, maar ik denk dat je niet de enigste bent, ik hoop ook op koeler weer en ook een flinke plensbui, dat frist een beetje op, zit hier met ventilatoren in huis, ik slaap er zelfs bij, anders doe ik zeker geen oog dicht, onze honden (12 en 9.5 jaar) hebben het ook erg zwaar, dus heel rustig en alleen het hoognodige, en hopen dat het snel voorbij is.

  3. Net als de mevrouw in het gedichtje van Annie MG! En dat ondanks jouw handige hoedje… Ren je s ochtens nog?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.