Superspannend boek: The turn of the key

Gepost October 20, 2019 in Boektips / 8 Comments

The turn of the key

Het gebeurt niet zo vaak, maar zo nu en dan tref ik een boek waarbij mijn ogen struikelen over de letters in mijn haast om verder te lezen. Zo spannend is het. Dat had ik bij The turn of the key. Een boek over een nanny die in een idyllisch huis op het verlaten Schotse platteland gaat werken.

Maar naar goed gebruik, blijkt het allemaal niet zo idyllisch als het lijkt…. (Eng muziekje).

Geïnspireerd door Agatha Christie en Daphne du Maurier

De schrijfster, Ruth Ware heeft zich laten inspireren door Agatha Christie en Daphne du Maurier. Meestal zie ik de plot twists wel aankomen, maar bij deze werd ik compleet verrast. Geweldig!

Lees mijn hele review op mijn boekenblog!


8 responses to “Superspannend boek: The turn of the key

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.