Reacties

Squid Game op Netflix 9 afleveringen van dik hout zaagt men planken! — 12 reacties

  1. Onze zoon van 27 vindt de serie leuk. Maar ik begin er absoluut niet aan. Ik houd niet van geweld, ook niet als het gespeeld is... Ik heb net het Koreaanse drama Do do sol sol la la sol bekeken op Netflix, vond ik heel leuk (behalve de laatste aflevering). Ben je nog steeds dankbaar dat jij me middels jouw blog op het spoor hebt gezet van het K-drama!

    • Dat is een leuk en lichtvoetig drama Alice, Do do sol sol la la sol. Wat leuk dat je Koreaanse drama's hebt ontdekt! Er gaat een wereld voor je open, vind je ook niet?

  2. Ik kan me er tot nu toe niet toe zetten de serie te kijken. La Casa de Papel heb ik wel gekeken, maar deze lijkt me gewoon te gruwelijk. Maar wellicht moet ik de bloederige passages negeren en meer de draad van het verhaal vasthouden, zoals jij ook gedaan hebt. ;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder