Jas aantrekken in Kdrama stijl!

Jas Kdrama

Had ik al gezegd dat ik dol ben op Koreaanse drama’s? Ik probeer de bezoekers van Huisvlijt er zo min mogelijk mee lastig te vallen, en kanaliseer mijn enthousiasme voor Kdrama in mijn blog over Koreaanse drama’s.

Maar soms moet ik er toch even wat over kwijt op Huisvlijt!

Je jas aandoen in Kdrama stijl!

Eén van de dingen die ze tot een kunst hebben gemaakt in Koreaanse drama’s, is je jas aandoen. Nadat in het Kdrama Touch, de mannelijke hoofdpersoon met veel flair zijn jas aandeed, was ik zwaar geïnspireerd.

‘Dat wil ik ook!’ dacht ik opgewonden.

Hieronder het resultaat!

Aan het eind hoor je hoe ik word uitgelachen door mijn dochter, die het filmde…

Het origineel!

En dit was de inspiratie:

via GIPHY

Tsja…

Ik moet nog wel wat oefenen vrees ik….

Similar Posts

26 Comments

 1. Nou ik vind jouw versie al heel geslaagd hoor! En ik wil jouw dochter en jou hartelijk bedanken voor het besteden van aandacht aan K-drama. Eerst leek het me niks, maar dankzij jouw blogs daarover ben ik er inmiddels menig uurtje mee zoet geweest :-)

 2. Nou, dat gaat mij voorlopig ff niet lukken. Ben al blij dat ik mijn jas alweer bijna zelf aan kan doen. Soms lukt het. Maar het ziet er zwierig uit, dat dan weer wel. Wel uitkijken met dure vazen in de buurt. 😃

 3. Denk dat de Koreaanse drama’s wel uit het zuiden zijn, in het noorden zijn het een heel ander drama’s.
  Zo deed ik ook in het verleden mijn jas aan, maar wist niet dat het de Kdrama stijl was.
  Ben er mee gestopt om dat mensen om me heen de jas in hun gezicht kregen. Hans

 4. Moet je even in m’n gang proberen. Is 80 cm ‘breed’, 2 meter ‘lang’ en je moet ‘m delen met een kapstok en een geparkeerde fiets. Lijkt mij een drama. ;-)

 5. Zo deed ik als puber mijn jas aan, totdat mijn stagebegeleider mij bij mijn borsten greep terwijl ik mijn armen omhoog deed…

 6. Het staat heel nonchalant maar er is duidelijk veel tijd besteed om het te leren. Mijn neefje legt zijn jas op de grond, stopt zijn armen in zijn mouwen en trekt zo zijn jas aan. Heeft-ie op de peuterspeelzaal geleerd. Zodat de juffen niet alle koters hoeven te helpen met hun jas aantrekken (-:
  Altijd handig, zo’n dochter die wil bijdragen.

 7. Oooh, wat leuk!!!
  Ikzelf volg de drama ook :)
  (en heel veel andere kdrama’s, ben ermee opgegroeid, zeg maar ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.