Reacties

Jas aantrekken in Kdrama stijl! — 26 reacties

 1. Nou ik vind jouw versie al heel geslaagd hoor! En ik wil jouw dochter en jou hartelijk bedanken voor het besteden van aandacht aan K-drama. Eerst leek het me niks, maar dankzij jouw blogs daarover ben ik er inmiddels menig uurtje mee zoet geweest :-)

 2. Nou, dat gaat mij voorlopig ff niet lukken. Ben al blij dat ik mijn jas alweer bijna zelf aan kan doen. Soms lukt het. Maar het ziet er zwierig uit, dat dan weer wel. Wel uitkijken met dure vazen in de buurt. 😃

 3. Denk dat de Koreaanse drama’s wel uit het zuiden zijn, in het noorden zijn het een heel ander drama’s.
  Zo deed ik ook in het verleden mijn jas aan, maar wist niet dat het de Kdrama stijl was.
  Ben er mee gestopt om dat mensen om me heen de jas in hun gezicht kregen. Hans

  • LOL : )

   Dat is een hele praktische reden om deze manier van jas aan doen niet meer te gebruiken Hans.

   Het zijn inderdaad Zuid-Koreaanse drama's die ik kijk.

 4. Het staat heel nonchalant maar er is duidelijk veel tijd besteed om het te leren. Mijn neefje legt zijn jas op de grond, stopt zijn armen in zijn mouwen en trekt zo zijn jas aan. Heeft-ie op de peuterspeelzaal geleerd. Zodat de juffen niet alle koters hoeven te helpen met hun jas aantrekken (-:
  Altijd handig, zo'n dochter die wil bijdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder