Shoplog Action – winkelen op afspraak

shoplog Action

Hieronder mijn Shoplog van de Action in maart 2021. De aankopen zijn gedaan tijdens winkelen op afspraak bij Action.

Shoplog Action: dit kocht ik

 1. Pindakaas voor de vogels
 2. Zonnebrandmiddel van de Action. Ik ben alvast klaar voor als de zon weer gaat schijnen, en we buiten kunnen zitten.
 3. Capri hardloopbroek van de Action
 4. Organische afvalzakjes
 5. Bakpapier
 6. Aluminiumfolie
 7. Toiletblok vullingen
 8. Zilver soda van de Action
 9. Aanmaakblokjes
 10. Schaaltje

Qua impulsaankopen vált het mee. Niet op mijn lijstje stonden de pindakaas voor de vogels, het zonnebrandmiddel, het schaaltje en de toiletblok vullingen. Die nam ik mee omdat ik ze zag… Impulsaankopen dus.

Shoplog Action: Impulsaankopen versus gepland

Kuch.

Eigenlijk valt het dus níét mee.

40% impulsaankopen, tegenover 60% geplande aankopen.

Dat is eigenlijk helemaal niet zo’n mooie score…

Shoplog: totaal kosten

In totaal gaf ik in een krappe 10 minuten 24,40 uit bij de Action. Dat is is ongeveer 2,44 per minuut.

Hoe vergaat het jou als het gaat om geplande boodschappen versus impulsaankopen? 

Lees ook mijn post over superfan Ria Struijk!

Similar Posts

18 Comments

 1. Prima maar ik wacht toch liever even.
  Van die impulsaankopen had je de verzendkosten kunnen betalen wanneer je de gewenste artikelen via Internet bestelde. :-D
  O.a. Kiabi, Shein, zijn ook goedkope winkels.

 2. Ik krijg altijd een brieje van mijn vrouw mee. Als ik alles heb wat erop staat is het goed. Het extra is voor eigen rekening (de rest ook)

 3. Heerlijk zo’n shopmomentje bij de action. Ik vind dat je het jezelf niet kwalijk hoeft te nemen….. We hebben zo lang niet bij de Action kunnen shoppen, dat die impulsaankopen echt wel een keer mochten nu ;)

 4. Snel 10 minuten door de winkel rennen lijkt mij niet bevorderlijk voor verstandig uitgave patroon. Ik maak lijstjes. Van wat daar op staat is altijd wel iets niet in de winkel. Dat compenseert dan weer wat ik niet van te voren had bedacht maar toch meenam. Als ik buiten het lijstje om koop is dat meestal wat ik had vergeten op te schrijven.

  Ik heb soda nodig en het schijnt maar niet op voorraad te zijn als ik een winkel inga.

 5. Ik heb voorlopig niets nodig dat via de website bestellen werkte op een enkel missend dingetje ook prima. Ik zou aan die 10 minuten genoeg hebben maar het lastig vinden als iets terug naar de winkel moet.

 6. Impuls aankopen, hangt ervan af waar ik ben, en waar ik voor ga. Ga ik voor mijn whirls van Scheepjes, die zijn al duur genoeg en ben ik langer mee bezig, dus wacht ik tot het project klaar is voor ik weer iets anders ga doen en aankopen. Wol bij de Action of katoen is slecht voor mij, dat werkt niet, wel geprobeerd, dus daar loop ik al standaard aan voorbij, maar tekenspullen wil ik nog weleens blijven staan, echter heb ik al zoveel thuis, dat ik het ook vaak laat liggen en dat bedoel ik dus, ik neem mijn tijd, want soms ligt er wel ineens iets dat ik denk, oh ja… leuk!

  X

  1. Wat is er niet goed aan de wol en katoen van de Action Morgaine? Dat vind ik interessant. Is de kwaliteit minder? En hoe zou dat dan komen? Is wol niet gewoon wol bijvoorbeeld? Wat is het verschil?

 7. Haha, oeps! Ik mag straks! Ik ben niet van plan om impulskopen te doen. Ik zet het lekkere snoepgoed dat ze daar hebben namelijk gewoon op mijn lijstje…

 8. Bij de action heb ik ook wel meer last van impulsaankopen dan bij andere winkels haha. Maar ik wacht zolang ik niks nodig heb (koop daar doorgaans altijd deo, douchegel enz).

 9. Het lijkt me zo stress verwekkend om in 10 minuten door de Action te moeten. Ik wacht wel tot het weer normaal open is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.