Shame and scandal op het Achterhoekse platteland

Jagershut

Ik liet ons hondje Trixie uit voor haar middagwandeling, toen mijn oog viel op een soort hutje aan de rand van het bos. Dat staat daar al een hele tijd, maar dit keer was er iets anders: er hing namelijk een brief voor het raam van het hutje. Daarop stond in boze letters geschreven:

‘Hallo Dief!!

Leg datgene wat je gestolen terug. Je staat op de wild camera. (Deze is nu weg). Als je het teruglegd* word alles gewist. Anders kom je op social media. Dus de keuze is aan jou.’

Ik kan niet ontkennen dat ik benieuwd ben hoe het afloopt… Ook vraag ik me af wat er gestolen is, en op welk social media kanaal ik de dief kan zien!

Met Trixie wandelen was nog nooit zo spannend : )

En wonen op het platteland ook niet : )

*Jahaa, ik weet dat dit niet met een ‘d’ moet, maar ik heb heb briefje authentiek overgenomen.

Similar Posts

16 Comments

  1. Er lag een schrikdraadapparast en enige meters ijzerdraad. ‘n Stel kwajongens heeft het meegenomen maar wisten eigenlijk niet zo goed wat ze er mee moesten doen dus het ligt nul in een droge greppel of tussen struiken!
    Natuurlijk zijn er legio andere mogelijkheden, dus ga je gang…….

  2. Zo sneu, het zal vast niet van waarde geweest zijn. Vroeger fietste ik een rondje en kwam terug met verse groente, fruit en eieren. Nu kan ik blijven fietsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.