Reacties

Serie Tenminste houdbaar tot seizoen 1 — 11 reacties

  1. Ik kijk zelden naar Nederlandse series of films en dat vooral omdat er (meestal) 3 dingen in te te zien zijn die van mij niet hoeven. Seks, vloeken en kotsen. Begrijp me goed, dit komt in het dagelijks leven ook voor en ik ben niet preuts of zo. Maar de manier waarop, zo plat. Dit hoeft voor mij niet.

  2. Ik had me er enorm op verheugd maar vind er ook niets aan. Jammer, want Ricky Koole is een goede actrice en ze heeft in het verleden goede rollen gespeeld. Ik heb wel erg genoten van Tropenjaren, terwijl ik die leeftijdsgroep al lang voorbij ben en meer pas bij de serie Ten minste houdbaar tot.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder