Reacties

Serie Julia Child: 8 afleveringen - de eerste gewone post.... — 16 reacties

  1. Kanp dat je het zo snel weer oppakt. Maar het is ook je werk het blog onderhouden.

    Ik had al zo'n 20 het kookboek. Toen ik 25 jaar bij mijn werkgever was kreeg ik allemaal cadeautjes gerelateerd aan eten en drinken. Ik maakte altijd al als bijverdienste hapjes voor borrels, ook officiele. Een van de cadeautjes was de DVD met Meryl Streep.
    Uit haar eigen boek maakte ik regelmatig de basisrecepten, het is een fijn naslagwerk

  2. De film met Meryl Streep heb ik gezien en was echt heel leuk. De serie ken ik niet, ik zal eens kijken. En ik hoop dat het oppakken van je dagelijkse routine je helpt in deze moeilijke en verdrietige tijd.

  3. Inderdaad, leuke feel-good serie. Knap dat Julia Childs het voor elkaar kreeg om een tvserie over koken te maken terwijl ze best werd tegengewerkt! Fijn dat er een 2e seizoen komt!

  4. Goed gedaan, Nicole! Ik ben niet zo'n tv-kijker maar ik vind Meryl Streep altijd wel goed. En wat jij nu dus zegt over dat je het na zes afleveringen wel gezien hebt, dat heb ik dus ook altijd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder