Hoe ik een rugzak van 59,99 voor 15,96 kocht

rugzak kopenVoor zijn nieuwe opleiding HBO ICT heeft mijn jongste zoon een dure laptop nodig.

‘Dan ga je vervolgens niet bezuinigen op een goede tas om hem in te doen,’ vond ik.

Normaliter probeer ik zo goedkoop mogelijk uit te zijn, maar in dit geval besloot ik bovenal voor kwaliteit te kiezen.

Dus gaf ik mijn zoon opdracht om samen met zijn zus, die ik als ervaringsdeskundige beschouw omdat ze in het derde jaar van haar studie Engels zit, een goede tas uit te zoeken.

Tas van 59,99 voor 14,99

Ze appten me vervolgens de link van The North Face Vault 15″ TNF Black 26L op Coolblue. Het kreng kostte maar liefst 59,99.

Screen Shot 2020 08 09 at 14.09.28

Ik besloot daarom eerst eens even te kijken wat bol.com ervoor wilde hebben. Want van bol.com had ik ondertussen voor 40 euro aan cadeaukaarten dankzij mijn a.s.r. Vitality app.

En ja hoor, dezelfde tas was op bol.com goedkoper! Hij kostte daar 55,96. In combinatie met mijn verdiende 40 euro, kon ik de tas dus voor maar 15,96 kopen.

Hoe zit dat met die a.s.r. vitality app?

Voor wie niet weet wat de a.s.r. Vitality app is: dat is een app die je installeert op je smartphone en koppelt aan een activity tracker. In mijn geval is dat een Fitbit Charge 3. Je verdient punten door dagelijks voldoende te bewegen. Met die punten kun je vervolgens dingen ‘kopen’. Zoals cadeaukaarten van bol.com.

Aangezien ik toch al elke dag ga hardlopen, verdien ik nu geld met iets wat ik anders ook wel zou doen. Ben je niet zo sportief? Dan kan de app een steun in de rug zijn om toch meer te gaan bewegen.

De moraal van dit verhaal

De moraal van dit verhaal is dat het loont om even goed rond te kijken en prijzen te vergelijken, én dat je met de a.s.r. app leuke kortingen kunt verdienen door voldoende te bewegen. Kopen met korting is mogelijk, maar je moet wel even geduld hebben en goed rondkijken.

P.S. Heb je een cadeaukaart van bol.com? Klik dan op de link en ontdek mijn slimme hack om hem nooit meer te vergeten!

Similar Posts

21 Comments

 1. Jaren geleden kocht ik voordelige laptoptassen bij Action. Daar hebben we lang plezier van gehad. De kwaliteit was heel degelijk. Helaas heb ik ze nooit meer in het assortiment gezien. En bij duurdere laptassen was de kwaliteit niet altijd zoals verwacht.
  Kortom, prijs zegt niet alles. Wel een heel handige koop gedaan!
  Ik probeer nu overigens steeds meer in de lokale winkels te kopen omdat ze het vanwege corona zo moeilijk hebben.

 2. Over die app. Ik vind het niet fijn om overal getraceerd te worden ivm privacy. Mijn telefoon ligt gewoon thuis. Alleen in zeer dringende gevallen neem ik hem mee.
  Koopjes kan ik thuis naar op zoek gaan.

 3. Dat is dan toch weer mooi bespaard. (Ik reken dan ook altijd gelijk even voor mezelf uit wat ik van dat uitgespaarde geld wél allemaal kan doen;))

 4. Ik kocht ooit een rugzak die waterdicht moest zijn en comfortabel moest zitten tijdens het vissen. Ik gebruik de rugzak ondertussen voor echtvan alless.

 5. Ja, echt wel dat het loont om rond te kijken en verder te kijken. Ik ga zelfs nog ouderwets de winkels in, om eventuele verzendkosten uit te sparen, hahaha

  Van die app, bewegen, telt het ook wandelen? Lopen dus gewoon? Gezien ik niet kan en mag sporten, niet meer zoals vroeger helaas, laat staan rennen, het meest lullige is… dat ik denk dat die app niet in het water gaat werken met zwemmen, hahahaha Dat is namelijk mijn sport! ;-)

  Ooit kocht ik een laptoptas bij… uhm.. prijsmepper? Hebben we een periode gehad? Zoiets? 5 euro, wel knal neo roze, maar die doet het nog steeds! En is echt heel stevig en lekker op de schouder ook!

  X

 6. Soms kan vergelijken wel handig wezen en ik koop alles ook ouderwets in de winkel. Mijn laptop tas kreeg ik in de winkel erbij al vermoed ik dat de prijs wel vermengd was met de laptop. zitten overal wel adders onder het gras verstopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.