Reacties

Hoe ik een rugzak van 59,99 voor 15,96 kocht — 21 reacties

 1. Jaren geleden kocht ik voordelige laptoptassen bij Action. Daar hebben we lang plezier van gehad. De kwaliteit was heel degelijk. Helaas heb ik ze nooit meer in het assortiment gezien. En bij duurdere laptassen was de kwaliteit niet altijd zoals verwacht.
  Kortom, prijs zegt niet alles. Wel een heel handige koop gedaan!
  Ik probeer nu overigens steeds meer in de lokale winkels te kopen omdat ze het vanwege corona zo moeilijk hebben.

 2. Over die app. Ik vind het niet fijn om overal getraceerd te worden ivm privacy. Mijn telefoon ligt gewoon thuis. Alleen in zeer dringende gevallen neem ik hem mee.
  Koopjes kan ik thuis naar op zoek gaan.

 3. Ja, echt wel dat het loont om rond te kijken en verder te kijken. Ik ga zelfs nog ouderwets de winkels in, om eventuele verzendkosten uit te sparen, hahaha

  Van die app, bewegen, telt het ook wandelen? Lopen dus gewoon? Gezien ik niet kan en mag sporten, niet meer zoals vroeger helaas, laat staan rennen, het meest lullige is... dat ik denk dat die app niet in het water gaat werken met zwemmen, hahahaha Dat is namelijk mijn sport! ;-)

  Ooit kocht ik een laptoptas bij... uhm.. prijsmepper? Hebben we een periode gehad? Zoiets? 5 euro, wel knal neo roze, maar die doet het nog steeds! En is echt heel stevig en lekker op de schouder ook!

  X

 4. Soms kan vergelijken wel handig wezen en ik koop alles ook ouderwets in de winkel. Mijn laptop tas kreeg ik in de winkel erbij al vermoed ik dat de prijs wel vermengd was met de laptop. zitten overal wel adders onder het gras verstopt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder