Rokjes van de Hema

Hema rokjes

In de zomer draag ik vaak rokjes van de Hema in A-lijn model. Ze zitten heerlijk, en zijn netjes.

Ik zou alleen willen dat ze in wat meer kleurtjes verkocht werden, en vaker met kleine bloemetjes. Maar goed, je kunt niet alles hebben. Gisteren kocht ik het rode rokje op de waslijn. Ik vind de bloemen eigenlijk te groot, maar de kleur vind ik wel mooi en ik weet dat hij lekker zit. De twee rokjes ernaast zijn van eerdere jaren.

Het rokje kostte overigens 15,-.

Lees ook mijn post Hema retourneren over waaraan je moet denken als je iets terug wilt brengen.

Wat is jouw lievelingskledingstuk?

Similar Posts

24 Comments

  1. Die is inderdaad erg leuk Marij! Die heb ik in de winkel hier nog niet gezien. Als hij nou in het groen was, kocht ik hem meteen. Zwart vind ik de zomer wat minder.

 1. Een “mesh” jurkje van Sissy Boy wordt helaas niet meer verkocht en ook niet te vinden op MP. Misschien kun je een afgedragen rokje uit elkaar halen, stof kopen en door een handige naaister laten namaken?? Ze zien er niet zo ingewikkeld uit en volgens mij is er mega veel keus in tricot stofjes in allerlei kleurtjes. Volgens mij zijn er van King Louie ook dit soort rokjes maar een veelvoud van de prijs van de Hema.

 2. Mooi rokje! Mijn favoriete outfit voor de zomer is toch wel m’n rode jurk met witte stippen. Eindelijk kon ik ‘m deze week aan, nu het even warm is.

 3. Op dit moment een kuitlange doorknoopjurk , blauw met een wit/zwarte bloemenprint. Heerlijke zachte jersey achtige stof. Ik ben heel blij met de wat langere mode want die heel korte rokjes laat ik in de winkel liggen.

 4. Deze dus, vergeten de link aan te klikken🙊https://www.hema.nl/dames/dameskleding/jurken-rokken/damesrok-zwart%2Fwit-1000013892.html

 5. ik heb eerlijk gezgd nog nooit op rokjes in de hema gelet…..
  straks eens zien in Maastricht :o)
  Mijn lievelingskledingstuk momenteel is een zwarte spijkerbroek, ik ben gek van jeans
  Ik wens je een fijn weekend en hier is een @->- voor jou.

 6. Hè ik koop nooit kleding bij de Hema maar toen ik vd week om een taart ging zag ik dat rode rokje hangen en heb het ook gekocht alvast voor de vakantie. Zit heerlijk!
  Gr roos

 7. Erg leuke rokjes👍 maar wel jammer dat ze zo klein zijn voor een vollere Vrouw met maat 48. Ik heb een mail gestuurd naar de Hema klantenservice met het verzoek de A lijn rokjes T-shirtjes en jurkjes in grotere maten dan XL (die gewoon te strak zit😩) te gaan verkopen. Hopelijk gaan ze het doen.😄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.