Popcorn bakjes Zeeman 99 cent en meer!

popcorn bakjes zeemanPopcorn bakjes Zeeman

Popcorn bakjes Zeeman

Een paar jaar geleden verkocht Zeeman deze leuke popcorn bakjes:

popcorn bakjes zeeman

Zoek je losse popcorn bakjes? Die heeft Zeeman op het moment helaas niet. Je kunt ze wel vinden bij Xenos:

Screenshot 2022 12 14 at 16.12.10

Maar het voordeligst koop je popcorn bakjes bij de Action:

59 cent voor 5 stuks

Ook bij de Hema vind je bakjes die geschikt zijn als popcorn bakje:

popcorn bakjes hema

En bij Blokker vind je ze ook, maar die zijn absurd duur met 5 stuks voor 7,65!

popcornbakje blokker

Hoogstens lijkt deze me dan wel weer handig voor patat!

N.B. Bij Zeeman vind je ook een soort van weckflessen onder de naam ‘voorraadpot’. Ze sluiten producten in vacuüm af. Volgens Blokker is dit type pot met klemdeksel geschikt voor inmaken en inwecken!

xenos weckflessen

Leestip

Weckpot tips.

Similar Posts

13 Comments

 1. Echt handig trommeltje maar laat ik nou net een andere gekocht hebben bij de appie in de opruiming. Echt super handig die verschillende vakjes. Mijn kids hebben als pauzehap meestal fruit of een sultana of ontbijtkoek. En voor tussen de middag een boterham.

 2. Haha, ik heb dat trommeltje ook vorige week gekocht. Hij is nu nog niet in gebruik, want ik wil hem gebruiken voor zoontje als die straks meer vast voedsel gaat eten. Kan ik er mooi verschillende stukjes fruit en groente instoppen.

 3. Mijn zoon krijgt altijd fruit mee naar school en een beker limonade. Overblijven hoeft hij niet. Leuke trommel trouwens!

  Groetjes Isabelle

 4. Handige trommel, ik had hem ook gezien. De overblijfjaren zijn voorbij! Hij heeft zijn eigen sleutel en als ik er niet ben mag hij zelf een boterham maken . Naar school krijgt hij fruit, kwark of een koekje mee.

 5. Tussen de middag eten de kinderen thuis behalve de oudste op het VO. Het lijkt mee ene handig broodtrommeltje. Alhoewel ik hier ook wel vrijveel bakjes heb.Laat ik nu toch echt super mega geïnspireerd raken door die lunchbok blog! Wow fantastisch…. Ik wil wel eens wat meer creativiteit aan de dag leggen voor de broodbakjes van de mannen

 6. Dat ziet er idd handig uit! Ik gaf de kinderen voorheen ook (uitgezonderd ‘s woensdags) fruit mee, maar dat kwam heel vaak weer mee terug. Dus nu krijgen ze ontbijtkoek, popcorn of een zelfgebakken koekje mee en geef ik ze ‘s middags fruit.

 7. Fruit en water want tussen de middag wordt er warm gegeten. En dan een gezonde maaltijd want er is geen keuze menu. Zoon eet 2x per dag warm op die dagen.

 8. Kinderen heb ik niet. Maar het broodtrommeltje had ik ook gezien, heb er nog mee in mijn handen gestaan, maar het toch niet gekocht. het bovenste deel (het grote voor brood) sluit niet helemaal af en ik zag alle broodkruimels al bij de dingen in de onderste vakjes terecht komen. Dat je je brood alsnog in een zakje kan doen zoals op jouw foto, daar had ik eerlijk gezegd niet eens aan gedacht. Maar goed, eigenlijk heb ik me voorgenomen om zo min mogelijk te kopen wat ik niet écht nodig heb, en hoe handig ook, ik heb voor de keren dat ik zelf wat mee op stap neem echt nog genoeg trommeltjes liggen.

 9. Over het algemeen varieer ik heb, de ene keer een koekje, dan weer een stukje fruit, dan weer een stukje komkommer ofzo. Dat gaat altijd mee in een T.upperware bakje, daarvan heb ik er wel een miljoen ;-)
  Ik ga de link ff checken!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.