Oordopjes voor stilte van de Kruidvat

Kruidvat oortjes

Een tijdje terug schreef ik over een slechte nachtrust omdat mijn man snurkt. Ik kocht daarom oordopjes bij de Kruidvat. Maar wat een apart effect hebben die dingen! Ik vond ze claustrofobisch én het voelde net alsof ik niet meer goed kon ademen.

Op mijn review blog vind je de complete review van de oortjes van de Kruidvat. en nu ook mijn ervaring met de oordoppen tegen snurken van de Oordoppenstore.

Similar Posts

21 Comments

 1. Ik geloof je direct! En daarom schaf ik ze ook niet aan ondanks ze me soms wel ideaal lijken ( door nachtdiensten moet ik overdag slapen)

 2. Helaas, helaas. Ik kan me er trouwens wel iets bij voorstellen. Ik vind oordopjes met muziek eigenlijk al niet prettig. Liever luister ik gewoon via de boxen. Maar ja, af en toe wat herrie buitensluiten met oordopjes klonk eigenlijk ideaal. Zal ik dan toch ook wel niks vinden;).

 3. Ik gebruik soms die vette watten dopjes. Maar knip zo'n blokje in twee stukken. Dan zit er niet zo'n prop in je oor.

 4. Ik heb jaren met die dingen in moeten lopen voor mijn werk in een elektriciteitscentrale. Maar kon er ook niet echt aan wennen. De enige goede oordopjes zijn Otoplastieken, die worden op maat gemaakt maar zijn wel prijzig.

 5. De tuinen heeft heel erg fijne van siliconen.

  Nooit een hele gebruiken voor vrouwenoortjes ;-)
  Ik nam dan bv een kwart van zo’n dopje.

  Er is trouwens niks te koop wat al het geluid weghaalt vrees ik...
  Maar met die van de Tuinen (sorry, Holland and Barrett ;-)) heb ik zelfs in het ziekenhuis kunnen slapen.

 6. Ik heb oortjes op maat laten maken toen ik in de menopauze een paar jaar heel erg slecht sliep. Mijn man snurkt behoorlijk en dat was in combinatie met het lichte slapen toen,niet handig. Ze helpen geweldig, maar hebben als bij effect dat het oor er erg van gaat zweten. Voor dagelijks (nachtelijks) gebruik vind ik het daarom niet fijn omdopjes te gebruiken. Met oud en nieuw doe ik zealtijd wel in, en ook wanneer ik vanwege een zware dag de volgende dag echt een gegarandeerde nachtrust nodig heb. Want mijn man wil geen afzonderlijke slaapkamers.
  Op maat gemaakte oordopjes kosten ongeveer 150 euro

 7. Mijn man en ik hielden elkaar wakker door onze slaapgeluiden. Daarom hebben we al een aantal jaren ieder een eigen slaapkamer en slapen we allebei een stuk beter!

  Even wat anders: waarom gebruik je "de" als lidwoord bij Kruidvat? Voor mijn gevoel moet het "het Kruidvat" zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.