Reacties

Onderonsje met mijn man — 23 reacties

 1. Als ik privacy wil kan ik die hier gelukkig zo krijgen. Voordeel, mijn kinderen wonen al op zichzelf dus die vallen me niet zo snel lastig. Wel heeft mijn zoon een sleutel dus die kan elk moment binnen stappen zou hij dat willen.

 2. Haha leuk (en herkenbaar). Ik herinner me steeds meer schommels hier in de buurt nu ik er even bij stil sta. Er stond ook zo'n grote waar je met meerderen op kan, zo'n ronde, maar die hebben ze weggehaald. Dus we moeten het met gewone doen. Ik word altijd vrolijk van schommelen en het is een tijd geleden dat ik erop zat. Maarreh, privacy op de schommel? Daar reken ik maar niet op. ;-)

 3. O ja ,dat herinner ik me nog goed, met opgroeiende kinderen zijn de ouders de énige in huis die geen privacy hebben. . Maar we hadden als vast bijpraat moment op de dag , in de badkamer waar we samen in bad even de dag doornamen. ;-)

 4. Ach.. je hebt iemand die een foto van jullie maakt, zonder dat je erom vraagt en zonder te poseren;)
  En je hebt ze zo groot daar je met je man in de auto kunt stappen en een avond weg kunt zonder iets te regelen. Of je gaat op zondagmiddag met zijn tweeën een rondje wandelen. Zonder dat er iemand je gordijnen een nieuwe zoomlengte geeft, je spiegel insmeert met je lipstick, de schuur in de hens zet met een lucifer..

  Wie weet kun je zelfs zeggen jullie maken de keuken aan kant, wij hebben belangrijke dingen te bespreken..

 5. Nog even en ze vliegen uit.
  Zie dat de slechtvalk nu de jongen niet meer voert, maar gewoon het eten in het hok gooit.
  Nog even en ze vliegen uit, zonder afscheid van ma en pa te nemen. Hans

  • Dat wist ik niet, van die slechtvalken. Wat een goede manier eigenlijk om de jonge slechtvalken te laten weten dat het tijd wordt om op eigen benen te gaan staan. Gewoon de service verslechteren!

 6. Herkenbaar, dat plekje voor even samen praten moeten zoeken.
  Maar ook: genieten nu ze nog thuis wonen.
  En helemaal geweldig: die mooie foto met je vader.
  Ik vond het destijds al zo mooi wat je vader en jij samen hadden , die gesprekken van toen zijn nu helemaal goud waard.
  Groetjes, Franca.

 7. Dat zou hier niet werken. Sinds de hormonen hun intrede in mijn lijf deden wordt ik echt van een keer heen en weer al zo misselijk dat ik er een halve dag beroerd van ben. Als kind nooit geen last van gehad. Onderonsjes hebben we s avonds laat of in bed.

 8. Allereerst hartelijk dank voor je 'huisvlijt'. Heel erg leuk om dat iedere dag in de bus te krijgen.
  Nu een vraag;
  Ik ben al een poosje op zoek naar zelfverdedigingsoefeningen [is dat 1 woord?] op Youtube voor mezelf en onze kleindochter van 11. We wonen in Frankrijk in the middle of nowhere en zo'n cusus bestaat hier [nog] niet. Is er misschien iets wat je zou kunnen aanbevelen op youtube?
  Alvast heel hartelijk dank, Grietje

  • Dat is een goede vraag Grietje! Ik moet bekennen dat ik niet zo thuis ben in zelfverdedigings cursussen, maar ik zal zeker eens voor je gaan kijken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder