Oké kattenbrokjes: wat een mooie verpakking!

kattenbrokjes, oke kattenvoer

Het oog wil ook wat. Zelfs als het gaat om kattenbrokjes.

Maar meestal krijgt mijn portemonnee voorrang.

Goedkoop gaat voor een leuke 'look'.

Goedkope kattenbrokjes van Oké

Maar afgelopen zaterdag kocht ik het goedkoopste kattenvoer, en ik vind die verpakking prachtig in al zijn eenvoud. Er staat geen woord teveel op. Geen reclame leuzen, geen aanmoedigende en verlokkende teksten. Gewoon alleen maar wat het is, en het merk.

Het plaatje doet me een beetje aan Jip en Janneke denken bovendien.

Normaal kunnen verpakkingen mij eigenlijk niet boeien, maar aan deze wilde ik toch even aandacht besteden!

Kitekat kattenbrokjes

Ter vergelijking twee andere (veel lelijker) verpakkingen van kattenvoer!

kitekat
Drukke verpakking
Schermafbeelding 2013 11 19 om 15.54.57
Ook een drukke verpakking!

In 2016 concludeerde de Consumentenbond dat Plus Kat Paté de beste optie was!

Leestips

Kattenluikje

Kat kwijt

Welke van deze drie verpakkingen van kattenvoer zou jij kopen?

Similar Posts

16 Comments

 1. Het is idd een hele leuke verpakking van de oke brokjes :-) had hem nog niet gezien.
  Hier kopen we altijd een grote zak brokjes die een wat saaie look heeft :-)

 2. Die is inderdaad heel erg leuk!!
  Wij kopen dure, speciala brokken voor onze kat, hij heeft chronische blaasonsteking...

 3. Ik vind het pak qua vormgeving helemaal top.
  Ik ging een tijd voor de goedkoopste brokken alleen de katten gingen daar heel veel van drinken en enorm van uit hun bek stinken. Nu koop ik premim voer (canin) en drinken ze veel minder en ruik ik niets.

  1. Wij gebruiken hetzelfde voer als Spaarcentje omdat onze katten dat liever eten. De verpakking doet er niet zo veel toe, die staat in een kast zodat de katten niet zelf kunnen gaan stropen.
   Heel Vintage wel, deze verpakking Vlijtig Liesje!

 4. Gisteren was er in programma "Wijn aan gort" een fles wijn met etiket met soortgelijke kat. Volgens onderzoekjes werd die veel door vrouwen gekozen.

 5. Je hebt gelijk, deze is super leuk!! Het lijkt inderdaad de poes van Jip en Janneke wel...hihi...
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

 6. Ik vind de verpakking ook erg leuk maar ik koop geen van alle meer sinds ik bijna een kat ben verloren aan een verstopping door blaasgruis door goedkope brokken. Tegenwoordig gebruik ik de premium merken en zelfs dan moet je nog opletten. Het liefst gebruik ik 100% natvoer, wel de echte visvarianten zoals Schmuzy en Smilla (overigens ook de enige soorten natvoer die meneer blaasgruis wil eten, de 'brokjes in saus' e.d. die nergens meer op lijken zou hij nog niet eten als hij een week geen eten kreeg haha). De gezondheid van mijn kat gaat voor de prijs van het voer.

  1. Ik wist wel dat nierfalen een klacht was waar veel oudere katten last van hebben en ze dan aan speciaal voer moeten, maar de reden dat veel oudere katten er sowieso al last van hebben is de zouten/mineralen in veel voer en vooral goedkoop (om het lekker te maken) voer (en het zijn gewoon slechte drinkers over het algemeen). Mijn eerste kat is daar aan gestorven omdat we dat niet wisten dus ik had wel zoiets vanaf een jaar of 8 maar alvast op een ander dieet om het te voorkomen, maar blaasgruis was voor mij ook nieuw. :(
   Als ik iets langer had gewacht en z'n blaas was geknapt was hij er nu niet meer geweest (hij was overigens nog maar 2 toen dat gebeurde) en hij had er zelfs nierfalen aan over kunnen houden dus ik durf gewoonweg niet meer.

   Ik heb 3 katten en alle drie krijgen ze nu duurder voer, het kost wat, maar dat ritje dierenarts kostte me ook 500 euro en ik moet er niet aan denken ze kwijt te raken door zoiets want dan kan dat geld me nu niet zoveel schelen natuurlijk.
   Ik heb misschien ook wel erge pech maar blaasgruis kan van de een op de andere dag voor problemen zorgen en nierfalen zie je vaak aan het feit dat een kat magerder wordt en veel gaat drinken en dan is het vaak ook al te laat, dus better safe than sorry denk ik maar.

 7. Geen van drieën.
  ik ben jaren aan het zoeken en proberen geweest om voer voor mijn katten te vinden dat ze beide zonder problemen kunnen eten.
  De één was allergisch voor zowat alles (inclusief het antiallergene voer dat ze kreeg).
  De ander raakte ondervoed van het voer dat voor de eerste wel goed was, van weer ander voer werden ze dik, vervolgens kregen ze van het dieetvoer tandsteen, moesten weer aan het antitandsteenvoer en daar werden ze prompt weer dik van.

  1. ps ze krijgen nu dus een mengsel van Hills antitandsteen en Specific voor de lijn en dan savonds nog nat voer omdat de oudste een paar keer blaasontsteking heeft gehad.
   Ook daarin weer een heel gezoek.
   Het enige waar ze niet van gingen kotsen was TomPoes, die ging failliet en nu krijgen ze het megagoedkope Kanjer, want zelfs de megadure blikjes van de dierenarts zorgde voor hevig kotsen.

 8. Hier ook van alles geprobeerd. Fleurtje was op een gegeven momenty zo mager dat ik dacht dat ze dood ging. Toen een pal Whiskas junior gekocht en daar is ze goed van bekomen. Daarna altijd Whiskas (de gewone brokjes) blijven geven en ik heb nu een supergezonde, speelse poes, met een prachtige vacht! Kost misschien een euro meer, maar dat heb ik er voor over. Als het aan de kat lag kocht ze Whiskas ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.