Reacties

Normal People op NPO: 12 afleveringen moeizame liefde — 9 reacties

 1. Hoi Nicole,

  Alle afleveringen gezien en eerst het boek gelezen. Geweldige serie én boek. De hoofdpersonen zijn precies zoals ik me in het boek voorstelde. Misschien iets knapper. Ik heb genoten en inderdaad hoopte ik ook op een happy end. Heb het volgende boek van Sally Rooney op mn verjaardag gekregen; prachtige wereld waar ben je. Wist je dat ze vanwege uit Palestijnse solidariteit geen hebreeuwse uitgever voor haar boeken wil? Alhoewel ze daar heel populair is? Ze staat voor haar principes.

  • Wat fijn en bijzonder dat de hoofdpersonen precies zo zijn als je ze voorstelde in het boek Ria. Dan hebben ze dat goed gedaan! Een film of serie kan soms zo tegenvallen vind ik, als ik het boek al heb gelezen.

   Dat van die uitgeverij wist ik niet!

 2. Ik heb net het boek gelezen. En ondanks alle positieve kritieken, vond ik het niet veel bijzonders. Dus ik ga de serie zeker niet bekijken! Ik voelde me net een beetje als jij: wat snapte ik niet

 3. ha Nicole,

  ja... ik heb de serie ook gezien.
  Vond 'm best wel goed.
  Maar jammer, dat hij er bij zijn vrienden niet voor uitkwam dat hij met haar ging.
  Had een hoop narigheid gescheeld.

  groetjes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder