Reacties

No Impact Man film uit 2009 — 9 reacties

  1. Ik heb hem gisteren gezien (had het boek al gelezen) en vond het een erg leuke film. Nu superdiepgravend inderdaad maar dat kan ook niet in 1,5 uur. Daarom was ik blij dat ik het boek al gelezen had voor meer achtergrond.
    Ik heb trouwens bedacht waarom de pot in de pot koelkast niet werkt. Je hebt er wind bij nodig. Die zorgt voor de nodige verdamping en dus het ontrekken van warmte aan de inhoud. Wij deden het vroeger al op het strand, een natte sok om een fles en dan op de wind leggen. werkte prima.Beter dan de fles ingraven in het zand.

  2. Leuk dat je over dit boek en deze film schrijft! Op mij had het boek veel indruk gemaakt. Het geeft me een positief gevoel, te weten dat er mensen zijn zoals de schrijver van dit boek. Hij zet zoveel mensen aan het denken.... Er bestaat ook een nederlandse No Impact groep. En vorig jaar was er een No Impact Week NL.
    Groetjes,
    "Mosterdzaadje"

  3. Ik heb het boek vorige week gelezen. en vandaag meteen een nee/ja sticker aangevraagd (wie weet over een tijdje een nee/nee sticker) Daarnaast ben ik nu meer dan een half jaar vegetarisch en dat vind ik soms best lastig. maar na het lezen van dit boek heb ik weer een extra stimulans gekregen. En ik heb heb net nog een supercoole ecowebshop gevonden: http://www.kudzu.be. Langzaam gaan stappen verzetten en dan valt het ook vol te houden, volgens mij.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder