Reacties

Nieuwe Blokker: niet zo gezellig — 45 reacties

 1. Ik kom nooit bij Blokker. Wij hebben in de buurt nog zo'n familiezaak die huishoudelijke spullen verkoopt. Die gun ik de winstfactor, ipv een multinational.

 2. de blokkers in België zijn enorm geminimaliseerd qua aantal. In oostende(kust) hadden we er 2, die zijn weg, In middelkerke(ook kust) ook weg. Jammer ik vond het er wel gezellig en mooie spullen, maar ik denk dat ze rake klappen hebben gekregen van de discounters... en misschien iets te laat op de trein van het online shoppen gesprongen...

 3. De blokker hier is weg, er is nu alleen een leeg pand. De oude blokker in Hoorn was vroeger prachtig, za ik het allermooiste pand, maar is daar ook eg gegaan en zit nu in een zo heel gewoon ruimte, jammer. Ik denk eerlijk gezegd niet dat de Blokker nog erg lang zal blijven bestaan.

 4. Blokker ligt me steeds minder. Vroeger hadden ze echt leuke dingen, maar de laatste tijd vind ik het steeds meer een allegaartje van alles aan het worden, precies of ze zijn nog steeds aan het zoeken naar wat ze nu eigenlijk willen uitdragen naar klanten. Jammer, want vroeger kwam ik er regelmatig!

 5. Ik kom eigenlijk niet zo veel bij de BLOKKER. Ik ga er wel zo nu en dan eens binnen maar iets kopen doe ik er eigenlijk zelden. Zou ik eigenlijk meer moeten doen, als ik de reclameblaadjes van BLOKKER dan weer doorblader zie ik toch leuke dingen voor een redelijk goede prijs

 6. Ik ben in geen jaren meer in een Blokker geweest... Wel jammer en vooral een gemiste kans voor de keten als de mensen na een vernieuwing toch nog liever naar de oude winkel gaan...

 7. Ik kom er zelden meer. Die van ons is ook gemoderniseerd. Gelukkig hadden ze nog wel een keukenopstapje want daarvoor ging ik naar die winkel.
  Hier bij de Lidl hebben ze laatst voor de zoveelste keer verbouwd. Ik vind het helemaal niks. Het is rommelig, palen staan in het gangpad, heel snel opstoppingen. En van de wekelijkse voedingaanbiedingen is het echt zoeken, hebben ze niet alles. Ook de groente aanbiedingen zijn lastig te vinden. Kortom ik kom liever bij Appie, al heeft die helaas verhuisplannen naar een stuk verder weg in onze woonplaats.

 8. Ik hen eerlijk waar geen idee. De enigste blokker in ons dorp is al een hele lange tijd weg. En als ik in de stad ben ga ik eigenlijk ook echt nooit de blokker in. Dus ik durf het niet te zeggen.

 9. Sinds de Blokker hier in het dorp verbouwd is ben ik 1 keer geweest .. de Blokker van vroeger was veel fijner, de sfeer was beter en ze hadden tenminste werknemers met verstand van producten..

 10. Ik weet niet of we er hier al één hebben of krijgen. Ik zal eens opletten als ik in het centrum ben, dat is de enige plek waar nog een soort van Blokker zit, die nu een soort outlet-blogger is.

 11. Ik zal je eens zeggen dat ik de nieuwe blokker nog niet eens ben binnen gelopen. Ik heb geen reden want ik bestel alles online.
  Ik vind het nieuwe logo van de nieuwe blokker wel mooier trouwens.

 12. Ik vind vaak de Blokker en het Kruidvat hier in onze streek absoluut geen leuke winkels. De meeste zijn heel erg slordig en je kan er niet wandelen met een kinderwagen. Ik bestel daarom meestal online als ik wat nodig heb uit deze winkels.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder