Nieuw dekbedovertrek eerst wassen

nieuw dekbedovertrek eerst wassen

Als mijn man het doet ben ik niet blij, maar dit pakketje van Snurk kan ik zeker waarderen. Ze stuurden me twee dekbedovertrekken om uit te proberen.

Op woensdag verschoon ik wekelijks ons bed, dus dat komt mooi uit.

Nieuw dekbedovertrek eerst wassen

Want dan kan ik ze eerst even wassen. Ik ben altijd weer verbaasd als ik mensen in Ik Vertrek spikspinternieuwe dekbedovertrekken uit de verpakking zie halen, en huppekee meteen over het dekbed zie doen.

Niet alleen heb je er dan grote vouwen in zitten, maar het ruikt ook niet zo prettig vind ik.

Ik houd jullie op de hoogte van mijn ervaringen!

Lees ook mijn post over dekbedden luchten.

Similar Posts

16 Comments

 1. Vraagje wat is er mis met het direkt ingebruiknemen van een nieuwe dekbed? het lijkt mij dat de isolatie waarde danhet hoogste is .
  Als de geur een probleem is kun je hem toch een dag buiten hangen ?
  met vriendelijke groet Frans

  1. De belangrijkste redenen om het eerst te wassen is voor mij om er zeker van te zijn dat eventueel chemische stoffen eruit zijn Frans. Bij Smulders textiel zeggen ze bovendien dat pas na het wassen het vochtabsoberend vermogen van een dekbedovertrek wordt geactiveerd.

 2. Bovendien absorbeert zo’n nieuwe hoes niet en is de stof nog wat stijf. Ik was ook eerst. Vind het wel lekker als ik het buiten kan drogen zodat de stof weer een beetje stug is als je er voor het eerst na het wassen onder kruipt.

  1. Is dat bewezen ?? lijkt mij nogal stug lijkt mij dat de isolatie waarde enorm afneeemt bovendie was je alle nieuwe kleding ook ???????????????????

 3. Ja, eerst wassen! Ik ben helemaal met je eens dat het anders niet lekker ruikt. En als het niet lekker ruikt, kan ik ook niet lekker slapen;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.