Reacties

Netflix tip: The Bird Box met Sandra Bullock — 25 reacties

  1. Iedereen heeft het idd over the bird box. Mijn dochter had me een paar dagen geleden over de film verteld en een samenvatting gegeven, sindsdien hoor en lees ik niets anders dan the Bird box haha. Leuk review trouwens, ik weet nog niet of ik hem zelf ook zal kijken...

  2. Hoewel ik meestal de films van Sandra Bullock erg leuk vind, denk ik dat ik deze film maar even pas. Ik ben namelijk niet zo van dit soort verhalen, dat kost me gewoon een paar nachten slaap...

  3. "Helaas" heb ik geen Netflix, het klinkt wel als een goed verhaal! Ik probeer mij zo lang mogelijk weg te houden van dat soort abonnementjes die goedkoop lijken, maar bij elkaar opgeteld gewoon veel geld zijn. :)

  4. Haha arme kick ass heroines! Ik heb de film nog niet gezien, als een van de enige in Nederland lijkt wel, ik hoor en lees er zoveel over.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>