Perfect leesweer

leesweer
Foto vanuit het keukenraam

In de zomer kan ik heerlijk lezen in mijn hangmat. Maar het allerfijnste leesweer vind ik toch wel als het buiten grijs en grauw is, de regen langs de ramen striemt en de wind om het huis blaast.

Wat is jouw favoriete 'leesweer'?

Similar Posts

15 Comments

  1. Ik lees altijd graag :-) welk weer het ook is, maar inderdaad bij regen heb je iets van, ik kan verder toch weinig doen. En voel ik me minder "schuldig" :-)

  2. Alle weersomstandigheden zijn voor mij leesweer. Inderdaad, heerlijk om op een druilerige dag met een goed boek en een kopje thee of koffie op de bank te hangen. Maar 's zomers op de loungeset (geen hangmat hier) in de tuin heb ik er ook geen enkel probleem mee ;). En als ik geen boeken lees, ben ik meestal bezig er één te schrijven.

  3. Zomer, winter, het maakt mij niet uit! Ik lees altijd en vrijwel elke dag :) Maar als ik moet kiezen: in de zomer aan de picknickbank in de tuin!

  4. Nou, eigenlijk zo'n beetje dit weer. Zalig vind ik het om op de bank te hangen met een kop thee, pak koekjes en een goed boek wanneer het buiten smerig weer is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.