Nazomer: lezen in de tuin!

Bij de bibliotheek nam ik een grote stapel met boeken mee die me leuk leken.

Tijd om lekker te gaan lezen, buiten in het zonnetje.

boeken

IMG 0040

Lees ook mijn post over de boekenhouder!

Wat doe jij op deze prachtige nazomerdag?

Vergelijkbare berichten

10 reacties

  1. Ik zou willen dat het zoveel leuks was ;-) Helaas vooral werken, maar ik heb wel nog even een klein wandelingetje buiten gemaakt. Het was veel lekkerder dan het er van binnen uitzag!

  2. Ik ben wezen wandelen langs de Linge, een formidabele tocht, van een wereld die in nevel was gehuld, de zon op zien komen met de meest prachtige zonnestralen, een dag vol zonneschijn, tot in een theetuin een lunch gebruiken. Genoten van a-z van deze prachtige nazomerdag!

  3. Oh wauw, dat zijn aardig wat boeken haha. Ik heb deze nazomer niet zo heel veel spannends gedaan eigenlijk, stom eigenlijk, want ik had ook best op het balkon zoiets kunnen doen. Liefs.x

  4. Ik ben een groot deel van de dag bezig geweest met mijn vrijwilligerswerk : de organisatie van een gratis lunchconcert in de hallen van West. Door het mooi weer was het niet zo'n sukses ... Daarna ben ik in het zuiderbad gaan naaktzwemen en een kruidenbad genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.