Reacties

Natuurlijke manieren om het weer te voorspellen — 19 reacties

 1. Ik kijk zelden naar het weerbericht. Ik zie het vaak wel als het regent regent het nou en als de zon schijnt dan schijnt die haha. Behalve als ik uitstapjes heb gepland dan kijk ik wel altijd even naar het weerbericht. Liefs lisanne

 2. Ik check altijd Buienradar voordat ik de was ophang. En mijn man heeft zo'n weerstation dat buiten op de schuur staat en binnen vertelt hoe het weer wordt. Maar dat is niet echt aan mij besteedt. En natuurlijk elke dag tijdens het journaal.

 3. Een blogpost naar mijn hart!
  Ik vind het vaak zo grappig dat mensen informatie via hun telefoon gaan opzoeken, waar ze ook over zouden kunnen beschikken als ze eens om zich heen zouden kijken. Van het weer kan ik me nog een beetje voorstellen dat je dit op je telefoon opzoekt, maar er zijn van die ontzettend voor de hand liggende dingen waarvoor ze ook standaard naar hun telefoon grijpen.

 4. Ik vind tegenwoordig het weerbericht voorspellen net als een horoscoop, echt heel veel bakken ze er niet van, en daar nog voor betaald worden ook. Ik heb hoofdpijn als er onweer komt. Heel veel last van mijn rug bij vochtig weer, ik voel me ontspannen bij rustig zonnig weer en opgejaagd bij veel wind.

 5. Ik merk dat mijn astma slechter wordt als er regenachtig en koud weer aan komt. Als er een sterk hogedruk gebied aan komt voel ik dat idd ook aan de botten in mijn voeten en aan sommige littekens.

 6. Ik word me nu ,bij het lezen van je blog, bewust dat ik lang gevoeld heb of er regen zou komen. En wel in mijn ooit gebroken linker been ;nu dus niet meer!

 7. Mijn vriend werkt buiten en hij kan goed zien of het gaat regenen, dan gaan ook vaak de vogels anders vliegen, ik zou het eens aan hem moeten vragen hoe dat nou precies zat. Inderdaad zonder weerapp en alle andere apps kunnen wij niet meer.

 8. Ik ben ook vooral fan van buienradar, terwijl het vaak niet eens klop..
  Dit soort weetjes vind ik altijd heel leuk, maar als ik het een keer nodig heb ben ik ze vaak weer vergeten hihi

 9. Ik kijk meestal gewoon op mijn telefoon bij Het weer ;) Vroeger stond bij mijn oma zo,n poppetje mannetje of vrouwtje dat weet ik niet meer en die verkleurde roze of blauw en dat vertelde je dan iets over het weer. of dat het ging regenen . Moet er ineens aan denken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder