Reacties

Moet je kijken wat mijn dochter heeft gemaakt! — 24 reacties

  1. Ik ben er stil van wat een prachtig mooi kabouterhuisje.
    Je jongste dochter heeft een creatieve gave, een groots talent.
    Als ik het zie denk in aan Rien Poortvliet. Hans

  2. Ik vind het ook een heel mooi huisje. Het liedje heb ik vroeger op school geleerd. En de site waar je naar verwijst is gemaakt door een leraar van mijn zoon van de basisschool, 'meester Matthijs'. Staan heel veel liedjes op. En ja, als dit huisje op Funda te koop komt hoor ik het ook graag ;-).

  3. Wauw! Dat is echt heel mooi. Ik ben benieuwd naar de foto's van het proces, want ik vind dat er aan het eindresultaat niet is af te zien dat het met zulke eenvoudige materialen in elkaar is gezet. Heel gaaf!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder