Moeder met de fruithap

fruithap

Het cliché is van de moeder die thuis bij de theemuts met thee en koekjes op haar kinderen zit te wachten.

Maar ik zit meestal klaar met fruit : )

En presentatie doet dan wonderen!

Wat doe jij als je kinderen thuis komen uit school?

Similar Posts

18 Comments

 1. Tobias gaat nog niet naar school, maar als ie straks naar school gaat dan hoop ik de gewoonte aan te kunnen leren om na school even samen wat te drinken. maar wij zijn nooit zo gestructureerd moet ik eerlijk bekennen….

 2. Mijn kinderen zijn echt uitgehonderd en willen alleen maar eten, alleen wat fruit is niet genoeg. Meestal eerst een boterham en daarna wat fruit. Maar eigenlijk zijn het dan net een stel sprinkhanen.

 3. Mijn dochters zijn volwassen maar toen ze nog op school zaten en later studeerden dronken we altijd thee als ze thuis kwamen, met een koekje of een stukje chocola. Het was altijd heel gezellig , ik drink nog altijd thee om die tijd, mijn dochters ook alleen natuurlijk niet meer bij mij.
  Groet Adriana

 4. Wat je eet of drinkt, is niet zo belangrijk, wel even een rustmoment als ze van school thuiskomen, zodat ze ook hun schoolverhalen kwijt kunnen en weer acclimatiseren in de thuis omgeving.
  Daarna spelen en toen ze ouder werden het huiswerk maken.
  Kinderen vinden dat echt prettig heb ik wel gemerkt!

  Groetjes Lily

  1. De natuur, je mag blij zijn dat je nog wat overhoudt….

   Ik heb er stro onder gedaan, maar dan nog. Soms een halve aardbei. De aardbeien in de vierkante bak deden het heel goed.

 5. Ik maakte altijd een grote bak fruitsalade. Juist omdat mijn kinderen moeilijk aten, en een fruitsalade makkelijker weg hapt dan een appel.
  Na school wilden/konden ze even niks(tijd om de prikkels van de dag weg te werken), dus ook gen thee en fruit, maar klein uurtje later wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.