Reacties

Moeder met de fruithap — 18 reacties

 1. Tobias gaat nog niet naar school, maar als ie straks naar school gaat dan hoop ik de gewoonte aan te kunnen leren om na school even samen wat te drinken. maar wij zijn nooit zo gestructureerd moet ik eerlijk bekennen....

 2. Mijn kinderen zijn echt uitgehonderd en willen alleen maar eten, alleen wat fruit is niet genoeg. Meestal eerst een boterham en daarna wat fruit. Maar eigenlijk zijn het dan net een stel sprinkhanen.

 3. Mijn dochters zijn volwassen maar toen ze nog op school zaten en later studeerden dronken we altijd thee als ze thuis kwamen, met een koekje of een stukje chocola. Het was altijd heel gezellig , ik drink nog altijd thee om die tijd, mijn dochters ook alleen natuurlijk niet meer bij mij.
  Groet Adriana

 4. Wat je eet of drinkt, is niet zo belangrijk, wel even een rustmoment als ze van school thuiskomen, zodat ze ook hun schoolverhalen kwijt kunnen en weer acclimatiseren in de thuis omgeving.
  Daarna spelen en toen ze ouder werden het huiswerk maken.
  Kinderen vinden dat echt prettig heb ik wel gemerkt!

  Groetjes Lily

 5. Ik maakte altijd een grote bak fruitsalade. Juist omdat mijn kinderen moeilijk aten, en een fruitsalade makkelijker weg hapt dan een appel.
  Na school wilden/konden ze even niks(tijd om de prikkels van de dag weg te werken), dus ook gen thee en fruit, maar klein uurtje later wel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>