Reacties

Ik wou alleen maar helpen hoor! — 26 reacties

 1. Liefde maakt blind. Vandaar dat het belangrijk is om je kinderen waar nodig wat bij te sturen. Het kan een hoop ellende voorkomen. Doe het echter wel subtiel anders bestaat de kans dat het tegen je gaat werken.

 2. Ik weet nog dat mijn broertje thuis kwam met een vriendinnetje dat wij niet zagen zitten. We hebben haar zeer uitbundig geprezen en overladen met positieve aandacht.
  Een week later was het uit;-).
  Sommige dingen werken net andersom...

 3. Nee, ik bemoei me nergens mee. Weet tot nu toe ook nergens van, trouwens ; -). Mijn moeder liet meestal in stilte haar afkeuring blijken, bij een vriendje zei ze zelfs : kind, je stort jezelf in het ongeluk. Lang geleden maar ik ben die uitspraak nooit vergeten !

 4. Ik moet hier zo denken aan de sketch van Wim Sonneveld die het met de keus van zijn dochters nooit eens was. Wij citeren hem nog wel eens. 'En knip weg was Pim.' Hij maakte de foto's met de vrijers op zo'n manier dat ze er makkelijk konden worden afgeknipt.

  Niet mee bemoeien werkt het beste.

 5. HaNicole,

  je schrijft goeie stukjes, waardevol ook.
  Maar soms zit de reclame dwars doorheen.
  Ik vind dat best wel vervelend. Ik probeer ze te verwijderen, maar dat lukt niet altijd.
  De tendens van je stukje gaat er wel door verloren.

  Sorry...
  ik haak af, ook al vind ik je nog zo aardig.

  Succes verder, Marlou

 6. Whooooooooooohahahahahahahahahahaha

  Nee, dat heb ik nooit gehad, om mijn dochter te koppelen aan... Dat heeft ze lekker zelf mogen uitzoeken. Wat ik wel heb gehad, is de vriendengroep, met name vriendinnen waar ze mee om ging, gelukkig is dat ook vanzelf door haarzelf opgelost.

  X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder