Reacties

Mini bibliotheek: weer eentje gevonden! — 23 reacties

  1. Héérlijk, zo'n boekenkastje ! Wij hebben er hier enkele, op wandelafstand, een serieuze wandeling dan...
    Dat 'lekkers' staat er bij ons wel niet bij !
    Lie(f)s.

  2. De eerste kwam ik 5 jaar geleden tegen bij Osnabrück. Vond het toen apart dat er onderin een 'kindervak' was. Heb er geen kind gezien, dus die waren toen al op. ;-) Tegenwoordig heb ik er 2 om de hoek binnen 50 meter. Ik zie niet veel mensen daar gebruik van maken. Zelf lees ik geen boeken. Ben altijd nog van plan om er een paar in die kasten te stoppen. Sommige zijn heel groot, zoals in Egmond bij de Ruïne. 3 meter breed, 2 meter hoog en tot de rand gevulde planken.

    • Op het bericht onder m'n reaxinaam staan nog een paar links waar je minibiebs kan vinden. Allemaal zijn ze verre van compleet. Bij elkaar staat nog geen kwart op de kaart.

  3. Idee is leuk, maar mijn ervaring is dat men er de boeken in zet waar ze zelf niets aan vinden! Ik vind er nooit een leuk boek in i.i.g.

  4. Ik vind dat altijd zó leuk! Toen ik nog papieren boeken las, liet ik de gelezen exemplaren vaak achter in de trein of in de bus. Met een briefje erop ‘ik heb ‘m uit. Jij mag ‘m hebben. Veel plezier er mee!’ Zo’n minibieb heb ik hier nog niet gezien. Ik kan er ook geen maken want ik e-read in inmiddels.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder