Mijn ervaring met brillen24

kapotte bril SpecsaversNadat mijn bril spontaan in twee stukken brak, had ik een nieuwe bril nodig. Ik draag weliswaar lenzen, maar ‘s avonds doe ik die graag uit. Ik besloot een nieuwe bril te kopen bij brillen24. Want daar verkopen ze brillen voor maar 39 euro! Dat is goedkoop een bril kopen.

Zulke lage prijzen maken me op zich wel een beetje wantrouwig. Want is de kwaliteit dan wel goed? En de service? Allemaal vragen waarop ik nu het antwoord weet! Overweeg jij een bril te kopen bij brillen24? Of wil je meer weten over brillen24?

Lees dan nu mijn review over brillen24!

P.S. Volgens ene dr. Bates kun je helemaal van je bril en/of lenzen afkomen met zijn Bates methode. Is dat terecht? Lees nu mijn blogpost hierover.

Similar Posts

2 Comments

  1. Zeer goede ervaringen met brillen24. Prima brillen, daar hoef je niet voor naar een dure opticien. Al verschillende monturen gekocht daar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.