Reacties

Metamorfose van onze bank — 52 reacties

 1. Wij hebben een lederen twee zit en drie zit toen we ze kochten vond ik ze wel mooi maar nu vind ik ze lelijk ze hebben veel slijtsporen en ik vind ze te zwaar maar ze zullen nog meer moeten verslijten eer we ze weg doen .

 2. Onze banken zijn ongeveer 12,5 jaar oud en eigenlijk een beetje doorgezakt. Maar omdat er op gehangen en gespeeld word gaan we niet over op een nieuwe.
  Ik denk dat ik nooit meer zulke fijne banken vind.
  Wij zijn klein en hebben altijd problemen met voeten op de grond kunnen zetten. En dan voel je je niet echt gemakkelijk als je op visite zit.
  Ook wil ik genoeg steun in mijn rug omdat ik anders nekklachten krijg,
  dus die loungebanken van tegenwoordig vinden wij niet echt comfortabel.
  Wij hebben hoge rug- en zij leuningen en zachte kussen.

 3. Ik vind de ektorp echt een fijne bank. Ook heel geschikt om op te slapen.
  Die kleuren van jouw bank zijn leuk! Al zou ik voor deze tijd van het jaar de oranje kiezen met herfstkleuren als kussens. Halverwege december de rode en vanaf begin maart de groene :-)

 4. Handig dat je hoezen kan bestellen. Inderdaad goedkoper dan een nieuwe bank. Leer is idd makkelijk schoon te houden. Ik vind zelf alleen altijd wat koud aanvoelen.
  Wij hebben een hoekband. Met een stofje dat niet te licht is ivm vlekken van de kinderen ;) en ook makkelijk schoon te maken is!

 5. Wat leuk!!! Ik ben ook aan de slag gegaan thuis. Dankzij het uit elkaar trekken van de bank en te spelen met de opstelling heb ik een Nieuwe look gemaakt. Yeaaah zo blij mee!!!

  • Oh leuk, je huis een andere look geven! Ik vind dat altijd superleuk om te doen. Helaas kan ik bij ons nauwelijk meer wat veranderen. Behalve dan met hoezen : )

 6. Leuk die wisselende hoezen! Wij zijn al een tijdje uitgekeken op onze bank, maar hebben het geld er nu niet voor over om een andere te kopen, daar deze op zich nog best voldoet. Bovendien vind ik het met de kinderen ook wel een fijn idee dat de bank nu gewoon staat zolang hij staat en we er niet al te zuinig op hoeven te zijn.

  • Het heeft inderdaad wel iets relaxts een bank waaraan niets meer te bederven valt : ) Wij hebben ook nog een tweedehands chesterfield die is doorgezakt, die ik niet wil missen.

 7. Het is apart om te zien. Deze bank zie je niet vaak. Leuk dat je kussen kussen veranderen naar ander kleur. Het is handig idee zo hoes te wisselen. Wij hebben gewoon stoffen bank. En wij hebben jaren lang. Hij slijt nog niet bij ons. Stevig stof hebben wij.

  • Ik vond deze bank ooit bij een kringloopwinkel en kocht hem voor 35,-. Hij gaat al weer heel wat jaartjes mee.

   Een stoffen bank vind ik ook altijd mooi. Fijn dat hij zo slijtvast is.

 8. Ha, dezelfde maar dan 2 stuks. We hebben ze gekocht in 1995 toen we 25 jaar getrouwd waren en hebben alleen aan de zijkanten ook nog kussens zitten. In die tijd hebben we ze 1x opnieuw laten bekleden en dat was 10 jaar terug. Het wordt over een of twee jaar weer tijd om opnieuw te laten bekleden. De eerste keer betaalde ik voor beide banken 150 Euro. Maar dat zal ondertussen ook wel duurder geworden zijn

 9. Een mooi warm kleurtje heeft die bank van jullie gekregen!
  Mijn bank is een soft-leren bank in de kleur zacht rood en die kreeg ik van de buren, omdat ze liever stoelen wilden. Ben er nog steeds heel blij mee. Heb er wel denim zitkussens op gelegd omdat ie wat laag was, ben nu helemaal tevreden. Volgens mij is het een oud model van Ikea.

 10. Ik heb al jaren een Klippan bank met een wasbare hoes, heel makkelijk met kleinkinderen en katten. Ik heb 4 hoezen, van katoen makkelijk te wassen en te verwisselen, een hoes kost ongeveer 35 euro. Mijn bank is altijd netjes!
  Groet Adriana

  • 35 euro voor een hoes vind ik geen geld! Op de basisschool van mijn kinderen hadden ze ook klippan banken staan. Maar die zagen er altijd vrij slordig uit vond ik.

 11. we hadden tot voor kort de ektorp bank waar we heel blij mee waren en nu is onze jongste er weer blij mee op haar kamer. we hebben nu een lounge bank van dikke ribstof de kussens zijn uitwasbaar dus dat is super. Het is echt een heerlijk warme (ik kruip er in weg ) bank.

 12. Wat ziet het er weer gezellig uit!
  Ik vind het mooi dat je denkt daar doe ik mijn leven lang mee, zuinigheid met vlijt!
  Ik doe dat nooit lente en herfst wissels in huis,
  alleen met kaarsjes en bloemen/ takken van het seizoen!
  Wij hebben een leren bank.

 13. Wat een praktische en snelle oplossing voor je bank! Ik had er nog nooit van gehoord.
  Wij hebben twee - veel te dure - leren banken, maar het is de bedoeling dat ze lang mee gaan. We gebruiken ook het speciale behandelspul erbij, want dan zou hij nog langer mooi blijven. Dat hopen we dan maar!

 14. Leuk! En makkelijk om zuiver te houden. Wij hebben een stoffen bank, maar willen graag een leren/nepleren bank. In de bank gaan hondenharen zitten (ook al ligt de hond er nooit op) en dus veel werk met schoonhouden. dan heb ik nog niet eens gesproken over zoonlief en wat hij onze bank allemaal aandoet ;).

 15. Ik heb net een andere bank besteld! Begin december wordt ie geleverd. Ik heb nu een hoekbank, alleen sinds 2 jaar ben ik verhuisd en hij komt niet tot zn recht in dit huis. Mijn leasedochter krijgt deze bank als ik de mijne heb. Zij blij, ik blij. Heb nu een 3 zitter gekocht, waar we wel met ons 4tjes op kunnen zitten, mooie cognac kleur! En daar ga ik hopelijk heul lang mee doen haha..

  Die van jou ziet er gezellig uit zo, ieder seizoen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>