Reacties

Meivakantie 2018: is het bij jullie al zover? — 29 reacties

 1. DL (po) niet. Volgende week en de week erna.
  Leerling 1 (VO) wel. Leerling 2 (ander VO) niet.
  Geloof dat er geen peil op te trekken is ;-)

 2. Meivakantie is een "ramp" sinds ze zo verstandig waren om het VO geen 7 maar 6 weken zomervakantie te geven. Hier sinds vier jaar weer een gezamenlijke vakantie. Hier ook nu twee weken vakantie, terwijl school in het dorp wel deze week nog naar school moet. (2x kind op VO, en 1x speciaal onderwijs)

 3. Hier 2 kinderen op de basisschool, en beide op een andere school maar elk maar een week vakantie. De andere school in ons dorp hebben wel twee weken en die hebben deze week na de “officiële” meivakantie. Gaat dit jaar trouwens maar om drie dagen want Hemelvaart valt erin, dus mijn kinderen moeten na de week nog drie dagen en dan lang weekend met mama, en mss paps als die vrij kan krijgen.

  Volgens mij had je hierover vorig jaar ook al een item over en toen overviel je het je ook al. Ik zet in het begin van het schooljaar alle vakanties en vrije dagen gelijk in de agenda. Gelukkig hebben ze de afgelopen jaren bijna geen extra vrije dagen zoals de zgn studiedagen worden genoemd.

 4. ik ben hier helemaal niet in thuis omdat ik zelf geen kinderen heb. ik merk het als ik geen middelbare scholieren zie langs fietsen dat het vakantie is :-)

 5. Hier twee kinderen op het VSO. De een heeft 1 week vakantie de ander 2. Dinnetje haar kinderen hebben nu vakantie en volgende week. Verwarrend HOOR!

 6. 23 april bedoel je denk ik ????

  Onze kinderen hebben do 26 april (studiedag) t/m vrij 11 mei
  Ik heb van 27 april t/m 11 mei (werk in het voortgezet speciaal onderwijs)

  De vakanties zijn echt zo verschillend dit jaar.

 7. Mijn twee dochters zitten in Ede op het VO en hebben deze week en volgende week vakantie.
  Mijn zoon studeert in Arnhem en heeft alleen volgende week vakantie.

  Ik vind het overigens heerlijk dat ze lekker thuis zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>