Zo komen trouweloze consumenten te pas!

6120b7fe 66bc 41bc aa24 89a084b0129c

Hoewel ik best tevreden ben met de Botma en van Bennekom haarzeep, viel ik toch voor de mooie beloftes van Marcels Green Soap.

Ik kwam van dit merk namelijk een afgeprijsde fles 2-in-1 shampoo en conditioner tegen.

Gemakzucht en hebzucht zijn een slechte combinatie

En omdat gemakzucht mij niet vreemd is, de fles er leuk uitzag, en ik bovendien altijd het gevoel heb dat als het van Marcel's Green Soap is het 'wel goed zal zijn' kocht ik 'm. Want is hij niet een vader die een beter leven wil voor zijn 3 dochters?!

Nou dan.

2-in-1 shampoo: dat was 1 keer en nooit weer

Maar ik denk niet dat Marcel de haren van zijn dochters met deze 2-in-1 shampoo wast. Inmiddels heb ik Marcel's Green Soap 2 in 1 shampoo 1 keer gebruikt, en daar blijft het ook bij.

Zelden had ik zoveel klitten na het haren wassen.

Mijn review van Marcel's Green Soap 2 in 1 shampoo vind je op mijn review blog!

Leestips

Vergelijkbare berichten

17 reacties

  1. 2 in 1 kan ook niet. Mijn nichtje die voor kapster aan het leren was, vertelde ooit dat shampoo de schubben op de haar open zet, zeg maar, zodat het vuil er goed uit kan. Cremespoeling sluit de schubben daarna weer, zodat je haar gaat glanzen. Ik vond het destijds heel plausibel klinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.