Reacties

Wat maakt een winkel aantrekkelijk? — 24 reacties

 1. Ja, zeker een leuke cadeautip! En ik vind het inderdaad ook een pre als een winkel de cadeautjes inpakt, absoluut!! Dan kies ik daar liever voor als dat ik zelf nog thuis aan de haal moet met inpakpapier, hihi :)

 2. ja, helemaal mee eens! ik heb bij meerdere winkels gewerkt en ook bij een speelgoedzaak, daar moesten we van de manager er maar snel een papiertje omheen rommelen. oké het kost té veel tijd als er een grote rij staat in de periode van de feestdagen maar voor de klant is het toch niet zo leuk..

 3. Inpakken is leuk, maar voor mij niet belangrijk. Ik vind het ook leuk om zelf te doen. Voor mij is een winkel aantrekkelijk als er overzicht is. Zo was ik laatst in de intertoys en stond alles Door elkaar en in gangpaden. Daar kan ik heel slecht tegen. Ook wil ik de prijzen weten, ik vind het reuze irritant als ik de prijs van een artikel niet kan lezen.

 4. Etos pakt idd mooi in. Onze Etos ook.
  Sommige winkels pakken in en dan denk ik, dit kan ik zelf beter. Of ze nemen gewoon een inpakdoosje. Ook zo makkelijk (al zijn ze soms best leuk)

 5. Ik moet eerlijk gezegd bekennen dat de prijs voor mij het belangrijkste is. Ik ga dus nooit een dure winkel binnen tenzij er uitverkoop is of min 70% of zo. Vriendelijkheid speelt natuurlijk ook een rol. De snelheid van de kassa's. Ik wil geen halfuur wachten aan een kassa want soms moet het nogal snel gaan. :)

 6. inpakken vind ik niet zo belangrijk, ik kijk eerst naar de artikelen.
  Een winkel is voor mij aantrekkelijk als de artikelen leuk gepresenteerd staan, een beetje origineel zijn en niet te duur. Inpakken kan ik zelf ook.
  Zo'n winkel waar je denkt, ik ben klaar maar wil nog niet weg.. ;)

 7. Ik ben niet zo gek op winkelen en daarom is voor mij het belangrijkste aan een winkel dat ik er snel mijn weg vind. Met andere woorden de winkel moet overzichtelijk ingedeeld zij. Zo niet, dan ben ik al snel vertrokken.

 8. Ik koop gedurende het jaar diverse cadeautjes die ik passend bij mensen vind, en leg die in de cadeautjes-la. Als er onverwacht iemand jarig blijkt te zijn vis ik daar ook wel wat leuks uit.Inpakken doe ik zelf, mooi, met mooi papier, en foefjes die ik leerde. Dat maakt het kado af vind ik.

 9. Het is opvallend hoe weinig er wordt ingepakt tegenwoordig. Vroeger werd er heel vaak gevraagd of er moest worden ingepakt, nu nooit meer!
  Wanneer het dus wel gebeurd vind ik dat dus een pluspunt!

 10. Het inpakken vind ik niet zo superbelangrijk. Ik vind het ook altijd leuk om zelf in te pakken. Wel dat de winkel logisch is ingedeeld en niet al te krap. Vriendelijk personeel is wel heel belangrijk.

 11. Ik vind het ook het belangrijkst dat het personeel vriendelijk is en dat ik kan vinden wat ik zoek. Als het personeel onvriendelijk is, of de winkel een rommel, dan ga ik niet snel terug.
  De Hema vind ik eigenlijk ook niet logisch ingedeeld, dus ik hoop wel dat ze dat nu beter gaan doen. Hun nieuwe assortiment (mooie opschrijfboekjes en zo) vind ik wel heel mooi, dus alleen al daarom hoop ik dat ze meer van dit soort dingen gaan neerzetten. Dan probeer ik wel heel Kondo ermee om te gaan natuurlijk :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>