Huisvlijt linkparty met een rouwrandje

verdriet

Het voelt raar om de linkparty van komende week te publiceren na het overlijden van mijn vader en de wonderlijke week die we achter de rug hebben.

Maar ik doe het toch  maar gewoon, omdat structuren en routines kunnen helpen. Bovendien houd ik me graag vast aan deze liedtekst van Brad Paisley:

‘When you’re feeling lonely, lost and let down
Seems like those dark skies are following you around
And life’s just one big shade of gray
You wonder if you’ll see the light of day
Behind the clouds, the sun is shining
Believe me even though you can’t quite make it out
You may not see the silver lining
But there’s a big blue sky waiting right behind the clouds
I’ve heard it said that this too shall pass’

En bij Headspace zeggen ze dit ook: achter de wolken is altijd het licht. Soms zie je het misschien eventjes niet, maar het is er wel.

Dus… daar gaan we.

De populairste post van week 16 van 2021 + de nummers 2 en 3

In week 15 kregen twee blogposts evenveel kliks. Een gedeelde eerste plaats dus. Het gaat om de blogposts Kiezen voor eenvoud van het blog Fijn wonen, en Zullen er bloemen in de hemel zijn van Door de ogen van Jeanet.

Screenshot 2021 04 30 at 13.52.07

 • Op nummer 2 staat de post: Vierkantjes voor sloffen van het blog Sushy haakt
 • Op nummer 3 staat de post Sorry-not-sorry van het blog Budgetproof mama

Ben je nieuwsgierig naar deze blogposts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 18 van 2021

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Deel deze leuke linkparty met anderen!

Vind je deze blog hop een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer en plak de code onder het plaatje en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Lees ook: Aangifte van overlijden en Rouwproces

Similar Posts

19 Comments

 1. Het is goed om de draad weer op te pakken, maar ik begrijp je gevoel.
  Het is ook raar dat alles gewoon doorgaat terwijl je zelf stilstaat.
  Dikke knuf xxx

 2. Wat erg dat je vader is overleden. Heel erg veel sterkte gewenst met dit grote verlies! Structuur en afleiding hielpen mij ook toen mijn vader overleed, ik zat midden in mijn eindexamens en ging als een gek leren en haalde alles. Nogmaals veel sterkte xxx

 3. Wens je heel veel sterkte en kracht toe met dit verlies Nicole en ik vind het ook heel moedig dat je toch probeert door te gaan en ik denk dan ook dat je vader heel trots op je is en vanuit de hemel met je mee kijkt. Als een onzichtbare engel is hij echt altijd bij je. XXXXxxx knuffel van mij erbij.

  1. Dankjewel Tine. De tranen schieten me in de ogen, als ik lees dat je denkt dat mijn vader trots op me is. Dat is een fijne gedachte. Dankjewel!

 4. Heel goed van je. Je vader zou niet anders willen, denk ik.
  Ik zit ondertussen na te denken over het verdriet. Maar ik kan niks bedenken om je te troosten. Want het verdriet wordt niet minder, vind ik. Maar wel anders. Mooier kan ik het niet maken. Wat ik wel nog steeds heel sterk voel is de liefde van mijn vader voor ons, zelfs na 28 jaar. En dat gaat nooit over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.