Reacties

Huisvlijt linkparty met een rouwrandje — 19 reacties

  1. Wat erg dat je vader is overleden. Heel erg veel sterkte gewenst met dit grote verlies! Structuur en afleiding hielpen mij ook toen mijn vader overleed, ik zat midden in mijn eindexamens en ging als een gek leren en haalde alles. Nogmaals veel sterkte xxx

  2. Wens je heel veel sterkte en kracht toe met dit verlies Nicole en ik vind het ook heel moedig dat je toch probeert door te gaan en ik denk dan ook dat je vader heel trots op je is en vanuit de hemel met je mee kijkt. Als een onzichtbare engel is hij echt altijd bij je. XXXXxxx knuffel van mij erbij.

    • Dankjewel Tine. De tranen schieten me in de ogen, als ik lees dat je denkt dat mijn vader trots op me is. Dat is een fijne gedachte. Dankjewel!

  3. Heel goed van je. Je vader zou niet anders willen, denk ik.
    Ik zit ondertussen na te denken over het verdriet. Maar ik kan niks bedenken om je te troosten. Want het verdriet wordt niet minder, vind ik. Maar wel anders. Mooier kan ik het niet maken. Wat ik wel nog steeds heel sterk voel is de liefde van mijn vader voor ons, zelfs na 28 jaar. En dat gaat nooit over.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder