Life hack: als je parasol stuk is

life hack parasol
Lang leve Chinese eetstokjes : )

Op zoek naar nette tuinkussens voor mijn koffiebezoek op maandagochtend, kwam ik op zolder een leuke parasol tegen. De zolder zit boven een schuur, en er ligt van alles. Ook spullen van mijn middelste zusje en mijn ouders*. Dus nam ik hem mee naar beneden, en plantte hem in het gat van mijn witte kunststof tuintafel van de kringloop.

Kapotte parasol 'repareren'

Vervolgens bleek er een reden waarom hij op zolder lag: hij was kapot. Het pinnetje waarmee je hem eenmaal uitgeklapt kon vastzetten ontbrak. Gelukkig vond ik een simpele oplossing in mijn keukenlade: Chinese eetstokjes. Die pasten precies!

*Ik appte mijn ouders of ik de parasol die op zolder lag mocht gebruiken, en dat mocht : )

Lees ook mijn post over mijn tuintafel met parasolgat en mijn nieuwe vintage parasol!

Similar Posts

16 Comments

  1. Mooie parasol en slim opgelost! Ik heb hetzelfde met mijn droogmolen, daar is het pinnetje van afgebroken en vervolgens zoekgeraakt in het hoge gras. Al jaren steken wij daar nu een kleine schroevendraaier in :-)

  2. Mooi, zo'n houten parasol. Wedden dat ze 'm nu terug willen hebben? Mooi bij jou laten staan, hoor. Tenslotte heb jij 'm gerepareerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.