Lidl Meradiso hoofdkussen review

Meradiso hoofdkussenEen tijdje terug schreef ik over het belang van het schoonhouden van een hoofdkussen. Prompt griezelde ik van mijn eigen hoofdkussen, en vond dat er een nieuwe moest komen. Die vond ik online bij de Lidl Webshop. Op mijn review blog vind je mijn ervaringen met het Lidl Meradiso hoofdkussen. Ik kan al wel zeggen dat hij lekker ligt.

N.B. Huishoudelijke mededeling

De look van Huisvlijt is iets anders omdat er problemen waren met de reacties. De naam en url van de mensen die reageerden verdwenen! Dat is nu opgelost. Excuses voor het gedoe.

Leestips

Similar Posts

7 Comments

  1. Ja, dat is inderdaad het nadeel van online kopen Rob Alberts. Je kunt het niet van tevoren even voelen. Maar het fijne bij dit kussen vond ik dat je er naar wens vulling uit kunt halen! Dus als het niet prettig voelt, dan kun je dat simpel aanpassen.

  2. Die van Lidl ken ik niet, ziet er wel goed uit.
    Ik kocht online een F.A.N. katoen, 60×70 van een Duits merk, € 29, een goed gevuld kussen dat in model blijft.

  3. Ja, als een kussen niet schoon is zou ik er niet op gaan liggen met mijn hoofd. Wij gebruiken sws binnenslopen die met het verschonen van het bed ook verschoont worden.

  4. Hahaha, ik had het ook na het lezen van je post! Heb zelf ook een nieuw kussen aangeschaft, één van de Jysk van Tempur dacht ik. Tot nu toe ligt hij heerlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.