Reacties

Lichtbruine ballerina's gevonden — 30 reacties

 1. Ik heb nu zwarte halfhoge orthopedische sneakers aan à raison van € 1000,-. Ik zou er heel wat voor over hebben om zulke ballerina's te kunnen dragen zeker in de zomer, maar helaas. Het voorkomt wel vele valpartijen met alle gevolgen van dien en dat is ook wat waard.

  • Dat zijn dure schoenen Leontine, maar fijn dat ze valpartijen voorkomen. En sneakers klinkt dan nog wel weer modern. Niettemin kan ik me zeker voorstellen dat je best graag eens ballerina's en dergelijke zou dragen.

  • Dat klinkt als hardloopschoenen Sjoerd. Maar dat kan nu natuurlijk niet vanwege je knie... Helpen ze nog voor je knieklachten door demping of zo?

 2. Mooi, je nieuwe ballerina's. Ik koop soms ook twee paar dezelfde schoenen als ze echt heel lekker zitten. Op dit moment draag ik vooral veel loafers. Heerlijk vind ik die!

  • Ja, achteraf bezien had ik destijds meerdere paren van die van de Bristol moeten kopen, maar toen wist ik natuurlijk nog niet dat ze zo fijn zouden zijn. Om die reden heb ik nu ook maar 1 paar van deze gekocht. Ik wil wel eerst zeker weten dat ze goed blijven.

   Loafers ken ik eigenlijk niet zo. Die ga ik een googelen!

  • Ja, dat heb ik dus wel overwogen maar toch niet gedaan! Stom eigenlijk, maar ik durfde dat niet te doen voor het geval ze toch gaan tegenvallen....

  • Sneakers zitten meestal lekker is ook mijn ervaring, maar vind ze teveel werk. Ik ben erg gemakzuchtig en vind dat strikken een gedoe... Schaam.

 3. Op dit moment... lekker niets. Ik vind het heerlijk om als ik thuis kom om mijn schoenen en sokken uit te doen. als schoenen draag ik altijd mbt's. Ik kan niet zonder.

  love As Always
  Di mario

  • Wolky schoenen hebben altijd zo'n goed naam qua draagcomfort. Ik heb er zelf een paar zwarte ballerina's van met bandjes over de voet en een klein hakje. Die zijn geloof ik al ruim 10 jaar oud en zijn nog steeds goed.

 4. Persoonlijk vind ik ballerina’s echt verschrikkelijk. Mijn hak floept elke keer van de achterkant uit de schoen. Voor de rest zijn ze wel cute.
  Liefs,
  Elles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder