Lichtbruine ballerina’s gevonden

Ballerina's van Tom Tailor

Drie jaar jaar geleden kocht ik bij de Bristol een paar lichtbruine ballerina’s van het merk Tom Tailor. Dat bleek een gouden greep, want ik heb ze enorm veel gedragen. Eerlijk gezegd vind ik het achteraf jammer dat ik niet gewoon meerdere paren kocht destijds, want op een gegeven moment oogden ze toch wel erg aftands. Ik ging laatst naar de kerk, en vond toen dat ik ze niet met goed fatsoen kon aandoen daarnaar toe.

Nieuwe ballerina’s gevonden

Vandaar dat ik al een hele tijd op zoek was naar een paar ballerina’s in lichtbruin, tegen een redelijke prijs, die ook nog lekker zaten. Vandaag vond ik een paar bruine ballerina’s tijdens ons jaarlijkse uitje naar Oberhausen met de kinderen!

N.B. Voor de oplettende lezer: wij hebben hier in de Achterhoek inderdaad nog geen zomervakantie, maar aldus is het Nederlands schoolsysteem! Ze nemen op de middelbare school en universiteit gewoon alvast een (schandelijk) voorschot van zo’n 3 weken op de zomervakantie!

Tamaris ballerina's

Zoals je ziet zijn deze ballerina’s wel wat donkerder, maar ze zijn in ieder geval wel bruin. Ze kostten net als de ballerina’s van Tom Tailor destijds 49,99.

Nu heb ik tenminste weer een paar keurige schoenen, naast mijn Birkenstocks-in-Jezusmodel en mijn Uggs.

Wat draag jij op dit moment aan je voeten?

Similar Posts

30 Comments

 1. Ik heb nu zwarte halfhoge orthopedische sneakers aan à raison van € 1000,-. Ik zou er heel wat voor over hebben om zulke ballerina’s te kunnen dragen zeker in de zomer, maar helaas. Het voorkomt wel vele valpartijen met alle gevolgen van dien en dat is ook wat waard.

  1. Dat zijn dure schoenen Leontine, maar fijn dat ze valpartijen voorkomen. En sneakers klinkt dan nog wel weer modern. Niettemin kan ik me zeker voorstellen dat je best graag eens ballerina’s en dergelijke zou dragen.

 2. Mooi, je nieuwe ballerina’s. Ik koop soms ook twee paar dezelfde schoenen als ze echt heel lekker zitten. Op dit moment draag ik vooral veel loafers. Heerlijk vind ik die!

  1. Ja, achteraf bezien had ik destijds meerdere paren van die van de Bristol moeten kopen, maar toen wist ik natuurlijk nog niet dat ze zo fijn zouden zijn. Om die reden heb ik nu ook maar 1 paar van deze gekocht. Ik wil wel eerst zeker weten dat ze goed blijven.

   Loafers ken ik eigenlijk niet zo. Die ga ik een googelen!

 3. Reef teenslippers, zitten/lopen heerlijk!

  Je hebt nu natuurlijk wél meteen twee paar gekocht!?😜

  Hartelijke groet, Noor

  1. Ja, dat heb ik dus wel overwogen maar toch niet gedaan! Stom eigenlijk, maar ik durfde dat niet te doen voor het geval ze toch gaan tegenvallen….

 4. Op dit moment… lekker niets. Ik vind het heerlijk om als ik thuis kom om mijn schoenen en sokken uit te doen. als schoenen draag ik altijd mbt’s. Ik kan niet zonder.

  love As Always
  Di mario

  1. Wolky schoenen hebben altijd zo’n goed naam qua draagcomfort. Ik heb er zelf een paar zwarte ballerina’s van met bandjes over de voet en een klein hakje. Die zijn geloof ik al ruim 10 jaar oud en zijn nog steeds goed.

 5. Nu even niets na de hele dag op sandalen met steunzool en aangepaste zool ivm slechte afwikkeling van voeten

 6. Persoonlijk vind ik ballerina’s echt verschrikkelijk. Mijn hak floept elke keer van de achterkant uit de schoen. Voor de rest zijn ze wel cute.
  Liefs,
  Elles

 7. Dank jullie wel voor de goede links! Daar zijn inderdaad mooie ballerina’s. Had ik dat nou maar eerder geweten, maar ik raakte online zelf helemaal overweldigd door het aanbod.

 8. De donkere kleur is ook mooi.
  Momenten op vakantie dus teenslippers zijn favoriet. Maar anders ballerina’s of witte sneakers met de zomerse dagen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.