Reacties

Ballerina's: welke is de dure merk ballerina? — 25 reacties

 1. Zo, die waren inderdaad wel aan vervanging toe zeg. ???? Ik denk ook dat de linker de dure is want mooie knopjes en het materiaal lijkt ook mooier op de foto dan de rechter.

 2. Ik ga voor de linkere vanwege het meteriaal. An sich maakt het qua uiterlijk vaak niet uit welke ballerina je neemt. Het is vaak gewoon een kwestie van materiaalkeuze en ik vind dat bij duurdere de vorm vaak beter blijft.

 3. Goede vraag! Nou eigenlijk niet haha. Ik herken je 'probleem'.

  Heb zelf onlangs bij Van Haren een merk ontdekt dat super comfortabel zit en veel door stewardessen wordt gedragen. Pluspunt: ze blijven ook nog eens mooi. Mocht je nog een paar zoeken dan zou ik daar ook zeker even kijken.

 4. Dat is ook mijn criterium voor welk soort schoenen dan ook: ze moeten vooral lekker zitten!
  Ik zeg dat de dure-merk-ballerina in dit geval de linker is. Die ziet er net iets beter afgewerkt uit dan de rechter.

 5. De linker van Tom Tailer.
  De zwarte zijn idd wel op nu. Ik heb zelf nog donker blauwe van vorig jaar. Ook dit jaar geen nieuwe gekocht / gevonden. Mijn wensenlijstje lijkt om dat van jou... Lekker zitten, goede zool etc

 6. Die heb je goed afgedragen! Net als iedereen vind ik de linker er ook mooier uitzien. Vroegah vond ik ze vreselijk, maar ze zijn inderdaad best fijn. Niet zo 'camping' als slippers op warme dagen. Veel plezier ermee!

 7. Ik heb echt geen idee welke de duurste is. De linker vind ik wel mooier. Ik heb geen ballerina's. Ik vind ze wel mooi, maar mijn enkels hebben steun nodig en die krijg ik niet bij zulke schoenen. Jammer, want ik vind het heel mooi staan onder rokken. Ik draag nu vaak sandalen en vorig jaar heb ik een soort hippiesandalen gekocht met kraaltjes :-)

 8. Ik gok ook op de linker.
  Ik draag ook graag ballerina's. Thuis loop ik altijd op birkenstock slippers. Niet de teenslippers, want ik kan daar echt niet op lopen. Ik wil niks tussen mijn tenen hebben!
  Ik ben ook een lastige wat schoenen betreft hoor. Ik kan echt niet op van die goedkope floddertjes lopen. Ik heb nu ballerina's van Gabor. Die zitten ook heerlijk.

 9. lasting te beoordelen zonder van dichtbij te bekijken (stiksel, zool, binnenwerk)
  De linker staat je het mooist, ongeacht het merk. De rechter is wat duckiger.

 10. Ik ga voor de rechter schoen, volgens mij heeft tom tailer nooit van die metalen dingetjes aan de strikjes zitten.
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik de linker het mooist vind.

 11. Ik loop veel op ballerina's zitten heerlijk, maar niet allemaal. Sommigen zitten heerlijk soepel! Ik denk dat de linker met metalen dingetjes van Bristol is ze zien er naar mijn mening ook iets goedkoper uit...

 12. De linker denk ik. Op de foto ziet daarvan het materiaal er mooier uit en ook de afwerking vind ik mooier. De rechter heeft een duidelijk stiksel, zie je vaak bij goedkope schoenen en tassen. Ook de afwerking van het strikje links vind ik er 'luxer' uitzien, met een metalen afwerking. En ten slotte is de pasvorm van de linkerschoen het mooiste. Ben benieuwd welke het is :)

 13. Bedankt voor jullie reacties. Bijna iedereen dacht dat de linker de duurdere ballerina is, maar dat is dus niet het geval! Het is de rechter ballerina die van het duurdere merk Tom Tailor is.

  Wat maar weer eens bewijst dat een merk ook niet alles zegt. De goedkopere ballerina ziet er mooier uit en heeft een betere pasvorm.

  Nu voel ik me best stom dat ik voor de duurdere heb gekozen zeg!

 14. Oh echt?!? Ik dacht dus ook de linker, ze leken me netter afgewerkt. Zitten ze dan tenminste beter? Maar je kunt natuurlijk pas echt beoordelen als je ze in handen hebt. Dan voelen de duurdere wel degelijker.
  Ik ben ook dol op Ecco en helaas pinkakaas zijn mijn rode instappers met elastiek over de wreef nu zo goed als op. Maar daar heb ik wel 6 zomers op gelopen, in weer en wind.
  Ik heb 2 paar goedkoopies gekocht, maar die zijn alleen voor in huis. 5,99 bij Kik (Duitsland). De zool valt me nog best mee qua dunheid. Maar daar ga ik dus niet mee wandelen met de honden.

  • Nou dat kan ik eigenlijk niet eens beweren volgens mij, dat de duurdere lekkerder zaten. Ik heb me best laten beïnvloeden door het merk en de prijs denk ik: op basis daarvan koos ik het duurdere paar met de verwachting dat de kwaliteit dan ook wel het beste zou zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder