Reacties

Leuk t-shirt — 11 reacties

 1. In eerste instantie lijkt dit een leuk shirt. Maar daar sta je dan als gepest kind en je pestkop heeft dit shirt aan. Is het toch heel wat minder grappig. Ja, zo ver gaat pesten! Mijn kind zou dit shirt dan ook niet mogen dragen.

 2. Ik vind 'm goed en wil er niet teveel achter zoeken ;-) Ik begrijp wat Wieteke bedoeld, maar in een land in oorlog met sluipschutters is het helemaal een fantastisch shirt. Want dan betekent het dat er weer een dag geleefd wordt.

 3. Ik had vroeger een t-shirt met "I don't want to hear it!!"
  Vond ik erg grappig als zangdocente ;)

  Echtgenoot heeft ook grappige t-shirts. Bijvoorbeeld zo'n geschikt/ongeschikt t-shirt en één met een half gesmolten rubik's cube.

 4. Overigens, als heftig gepest kind waren de teksten op de t-shirts van mijn pestkoppen de minste van mijn zorgen. Ook toen kon ik humor waarderen. Als moeder vind ik het dan ook belangrijker dat mijn kind niet pest!

 5. Ik vind dit een twijfel geval. Hij is wel leuk, maar ligt voor mij ook een beetje op het randje van te. Ik heb altijd geroepen dat ik voor mijn zusje een shirt moest kopen met daarop: "Weet je hoe dat komt? Zo ben ik nou eenmaal!"

 6. Ik vind het heel leuk, maar ik draag het zelf niet zo snel.
  Jaren geleden droeg mijn zoon een shirt waarop op de voorkant stond ' Ik ben schizofreen'. En op de achterkant ' Ik ook'

 7. Toen mijn kleinzoon voor de 2e maal in de verkeerde trein was gestapt en beweerde nooit meer met het ov te reizen, kreeg hij van een vriend 'n t-shirt met de tekst "IK SPOOR NIET"

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder