Lentestorm 2021: 30 miljoen schade + Linkparty!

Huisvlijt linkparty

Het was een stormachtige week. Op het nieuws hoorde ik dat de ‘lentestorm’ voor minstens 30 miljoen aan schade heeft veroorzaakt.

Ik ben altijd weer onder de indruk van dit soort enorme bedragen, en vraag me af wat er dan allemaal wel niet kapot is! Dat moet toch wel meer zijn dan een paar afgewaaide dakpannen. N.B. Na een storm is een goed moment voor dakgoten schoonmaken!

En dan nu door naar de wekelijkse linkparty waar je jouw blogpost kunt delen en leuke blogs ontdekken!

De populairste post van week 11 van 2021 + de nummers 2 en 3!

De post waarop het meest geklikt in de afgelopen week, was de post Leven met corona van het blog Door de ogen van Jeanet. Ik zie een patroon! Het lijkt erop dat blogposts met het woord corona erin populair zijn.

corona

 • Op nummer 2 staat de post: Lekker naar buiten van het blog Junansei
 • Op nummer 3 staat de post Blog posts van Bloggen en loggen.

Ben je nieuwsgierig naar deze blogposts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 10 van 2021

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Deel deze leuke linkparty met anderen!

Vind je deze blog hop een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer en plak de code onder het plaatje en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Similar Posts

9 Comments

 1. Vaak is dit in agrarisch gebied vooral die schade, kassen die stuk zijn, of de koude grond oogst, wat denk je van de fruitbomen in Brabant… ik noem maar wat, dat gaat snel hoor bij die bedrijven, en gezien dat bijna allemaal daar aan die kust zit.

  x

 2. er is zoveel reclame hier, dat ik nog bijna niet meer weet waar het over gaat….
  maar de storm hier viel gelukkig mee, ik heb eigenlijk geen schade gezien
  .Een @->- voor jou.

  1. Dankjewel voor de feedback Zonnebloem. Vervelend dat je last hebt van de reclame op Huisvlijt. In principe zou dit steeds minder moeten worden. Helaas kan ik de reclame niet weghalen, want dat is hoe we hier thuis brood op de plank krijgen. Anders zou ik dat graag doen.

 3. Goedemorgen Nicole, Hier viel het nog wel mee, slechts wat zwakke bomen die de wind niet konden weerstaan en mijn balkon was een puinhoop maar dat is alweer opgeruimd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.