Reacties

Dag coronacoupe, Gewoon Bloot en nieuwe Linkparty — 8 reacties

  1. Typisch D66 om dit bespreekbaar te maken voor kinderen. Toen ik kind was, vond ik oude blote mensen raar. In de pubertijd gaat het ontdekken van jezelf op sneltreinvaart.
    Blote oudere mensen stoten kinderen af. Niet doen dus.
    Ik mis wel de FA reclames en dat gewoon bloot op het strand normaal was. Dat was een leuke tijdgeest. Via de tv is het opgedrongen. Ik herinner me nog Phil Bloom die met de trouw op tv kwam. Dat had wat. Maar je gaat niet kinderen lastig vallen met dit.

  2. Bloot is niet iets om te schamen, maar ook niet iets om op te dringen. Belangrijk is dat kinderen leren dat het niet iets slechts is. Wel moeten ze oppassen voor bepaalde lui op sociale sites die ze graag uit de kleren zouden zien gaan.

  3. De combinatie kinderen, gewoon en bloot begrijp ik niet. Hadden de volwassenen echt geen badgoed kunnen aantrekken? Ze kunnen beter een programma maken voor kinderen dat ze zich letterlijk niet moeten blootgeven. Vooral niet op internet. Dat zet pas zoden aan de dijk.

  4. Hierover las ik al. Ook dat een van de christelijke partijen bezwaar maakte alsof de kinderen iets heel slechts werd aangeleerd.
    Tijd om politiek en religie eindelijk eens te scheiden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>