Reacties

Ik heb een puzzel bij elkaar bewogen! — 17 reacties

 1. Ik ben ook aan het puzzelen geslagen. Althans, ik heb er alvast de voorbereidingen voor getroffen zoals de aanschaf van een map om de puzzel in op te bergen, en natuurlijk de eerste puzzels, die hopelijk ergens komende week worden bezorgd. Die zijn 500 stukjes, wat toch eigenlijk wel zou moeten lukken.

  Ik heb gezien dat de grootste puzzel ter wereld uit ruim 1,2 miljoen stukjes bestaat. Niks voor jou neem ik aan? Is ook een beetje groot, 600 m2 geloof ik. Niet geschikt voor de gemiddelde woonkamer dus :-)

  • Ik puzzel ook veel maar dan woordpuzzels uit de krant en uit boekjes. Duurt niet zó lang en fijn gevoel als die af is!

 2. Inderdaad het puzzelen heeft een grote vlucht genomen in deze corona tijd.
  En gelijk heeft men, het is een goede afleiding en ook nog eens met je hoofd bezig. Hans

 3. Ik puzzel bijna nooit, maar het is zoooo lekker ontspannend. Ik vind die Jan van Haasteren puzzels wel grappig, die leen ik van m'n schoonmoeder.

  Mijn moeder had laatst een nieuw soort puzzel waarbij je zonder voorbeeld werkt. Alleen met de suggestie van een voorbeeld. Dat lijkt me ook leuk.

  Maar het belangrijkste: het is puzzel, niet puuzzel :) (met de u van put, haha)

 4. Je hebt helemaal gelijk, zowel qua dat dat geld niet telt als qua puzzelbestelling:). Ik ben wel heel benieuwd wat je dan van deze puzzel gaat vinden. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het klinkt top!

 5. Puzzelen is heel leuk vaak! Ik doe dat doorgaans op een andere manier: met zoeken en vragen proberen te ontdekken wie er achter de verspreiding van nep-informatie zit, bijvoorbeeld en door wie hij of zij betaald wordt. Erg interessant vaak!

 6. Altijd starten met de randjes en daarna de kleuren een beetje bij elkaar brengen etc. etc.... mijn moeder had ooit een puzzel van 5000 stukjes, een klassiek kunst iets uit de Leonardo Da vinci tijd, en samen hebben we gepuzzeld destijds, toen was ik nog tiener, jaren heeft het boven hun bed gehangen toen het eenmaal af was.

  Sinds ik katten heb, puzzel ik niet meer, hahahaha En wat Sjoerd zegt, zo'n puzzel heb ik ook ooit gehad, prachtige puzzel, maar wilde niet lukken... bij vrienden wel.

  X

  • Ik doe inderdaad eerst de randjes, en heb de stukjes van dezelfde kleur bij elkaar gelegd. En vervolgens ontdek ik dan dat ik ze alsnog niet in elkaar kan krijgen...

 7. Puzzelen moet je geduld hebben voordat klaar komt. Hele klus 1000 stukjes in elkaar te zetten. Soms zeggen wel eens zullen wij ook doen. Haha... Eerst rust in de tent komen. Wij hebben namelijk andere dingen aan ons hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder