Reacties

Lastig om een nieuwe bank te kiezen? Niet op deze manier! — 70 reacties

 1. Ik weet het niet helemaal goed. Ergens heel prettig natuurlijk als je uiteenlopende wensen hebt, maar hou zelf meer van symmetrie. Dan is een bank als deze minder noodzaak.

 2. Niet mijn bank, moet ik teveel keuzes maken, daarnaast ben niet zo veranderlijk in huis.
  Tegen de tijd dat je bank op is en je er tevreden mee bent, koop je weer een chesterfield, is minder keuze stress en problemen!

 3. Ik vind het kopen van dingen als een bank altijd wel en dingetje hoor, inheb iets in mijn hoofd en dan moet het zo ook eigenlijk worden. Op zich iddid natuurlijk heel makkelijk, je kan passen en meten. Toch zou ik dat van te voren enk ik al gedaan hebben.

 4. Zo een module bank lijkt me heel erg makkelijk. Wij hebben nu ook een bank die uit meerdere delen bestaat. Heel fijn. Maar ik zou ook wel heel graag een Chesterfield willen hoor. Dat is nog wel een wens van mij.

 5. Het lijkt wel handig, maar hoe zet je die delen aan elkaar? En kun je ze dan ook weer makkelijk uit elkaar halen? Ik ben namelijk zo iemand die altijd in die naden terechtkomt en alles dan uit elkaar schuift... Gelukkig kopen wij toch niet elke dag een nieuwe bank, dus het zal nog wel even duren voor we deze keuze moeten maken.

  • Daar heb je een goed punt Adine. Volgens mij zet je alleen tegen elkaar aan. Dus je kunt er bij wijze van spreken wel tussenvallen als je niet uitkijkt...

 6. Het lijkt me heel handig, maar ik vraag me af of je de delen ook aan elkaar vast kunt zetten? Het lijkt me anders dat het misschien uit elkaar schuift haha. Verder natuurlijk heel handig dat je het zo precies kunt samenstellen zoals jij het wilt.

 7. Heb zelf korgeleden een I.kea bank gekocht die ons goed bevalt.
  Haha, ik moest wel lachen, want toen ik de titel las, dacht ik dat het zou gaan over een bank kiezen waar je je bankzaken regelt. Waarschijnlijk omdat ik op dit me aan het orienteren ben op een nieuwe bank voor mijn geldzaken!

 8. Dat lijkt me helemaal niets, ooit hebben we zo iets gehad rolde iedere keer de elementen uit elkaar.
  Zoals je bij mij wel gelezen hebt ben ik ook een moeilijk geval.. maar tis nu ff op gelost ;-)

 9. Wij hebben nu de Nockeby van IKEA staan. Heerlijke bank. ???? En als die over een aantal jaar versleten is dan koop ik weer een nieuwe. Die is overigens ook in allerlei verschillende opstellingen neer te zetten.

 10. Een bank kiezen is zeker lastig en je krijgt er inderdaad pas een beeld bij als het er eenmaal staat. Ook een kleur kiezen vind ik dan heel moeilijk

 11. Wij zijn de afgelopen tijd juist voor een kleinere bank gegaan. Of eigenlijk hebben we de grote hoek van de bank afgehaald en er gelijk een andere hoes omheen gedaan. Dat heeft al voor een heel andere look gezorgd. En veel meer ruimte in de woonkamer.
  Ik mis m'n hoekje soms wel, maar minder dan ik van tevoren had gedacht. De losse stukken liggen nu onder het leeshoekje onder de hoogslaper van m'n zoontje en dat is nu echt een super gezellig hoekje geworden.

 12. Hmmm. Ik weet het niet. We hebben er ooit wel naar gekeken trouwens. Maar we zijn nog erg gehecht aan onze Fendi-bank. Alweer uit 1994 maar echt goede kwaliteit, want nog steeds mooi. Toen baby erbij kwam wilde ik persé een witte bank erbij (niemand kon mij ervan af praten). Het werd uiteindelijk een zandkleurige bank, maar dan wel van een Zweedse gigant. Superleuke bank. Kind gebruikt 'm regelmatig als trampoline. Ontzettend handig want de hoes kan in de was (en ik heb gewoon alvast een reserve hoes gekocht). Als ze wat ouder is koop ik misschien wel een duurdere kwaliteit stoffen hoes voor erover heen. Want qua model en met name hoe heerlijk die zit is het echt een (budget) aanrader. En in combinatie met duurdere meubels, vintage, teak en antiek is het gewoon een fijn thuishuis :)

 13. Wij hebben ook zo'n bank. Op zich was ie heel fijn maar hij begon al snel te slijten. Als ik volgend jaar ga verhuizen ga ik denk ik wel weer voor zo'n model, maar wel van een andere winkel dan nu ^_^

 14. Handig zo'n bank, vooral als je af en toe eens van opstelling wilt wisselen. Wij hebben nog een heel mooie bank en anders zou ik eerst rondkijken bij de kringloop of marktplaats, ipv een bank kopen bij een meubelwinkel. Zo zonde van het geld, maar misschien verandert dat nog in de toekomst!

 15. Ja handig is dat! Wij gaan nu verhuizen, maar onze bank is eigenlijk te klein voor de nieuwe woonkamer. Een ander model zou daar veel handiger zijn en voor meer zitplaatsen zorgen. Dat is eigenlijk gewoon heel erg welkom, maar kan niet zomaar zonder dure uitgave.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>