Het is winter: ook op Huisvlijt

huisvlijt winter

Hoewel het voor mijn gevoel al langer winter was, is het vandaag pas officieel: het is winter in Nederland.

Ik vind het leuk om Huisvlijt dan ook in wintertooi te brengen.

Dus tot en met 21 maart, is het winter op Huisvlijt : )

Verander jij je blog nog voor de winter? Of je huis als je geen blog hebt?

Similar Posts

13 Comments

  1. Ik heb geen blog :-) Ik vind je header mooi, maar kijk ook uit naar de header van de lente. De winter is mijn minst favoriete seizoen. Vandaag hebben mijn man en ik samen boodschappen gedaan. Auto mee en gelijk voor een hele week gehaald. Het was heerlijk zacht weer. Prima een groene kerst ????

  2. Sfeervol hier! Ik heb geen seizoenssferen op mijn blog. Hooguit dat ik bij een post geplaatst in de winter wel eens een winterse foto gebruik. Het is maar net welke foto ik recent gemaakt heb of nog uit vakantievoorraad heb.

  3. Wel een leuk idee,je blog in wintersfeer. Hoewel wij al de min 17 graden hebben aangetikt in mijn blog nog niets veranderd. Ga er eens over nadenken.

  4. Ja dat is waar. Officieel winter. Dus ook de kortste dag vandaag. En daarna, lekker door naar de lente haha.
    Mijn blog probeer ik steeds een beetje met het seizoen mee te laten gaan. De header bedoel ik dan..

  5. Fijn dat je meebeweegt met de seizoenen, mooi deze ijzige winterkleuren!
    In huis beweeg ik mee in de zin met bloemen die ik koop van het seizoen en soms de kleuren van kaarsen.

  6. O ja het ziet er wel weer heel mooi uit! Zelf doe ik het eigenlijk niet. Mijn blog is niet ingericht om de kleuren makkelijk aan te passen. Misschien voor mij om daar een keertje goed naar te kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.