Reacties

Het is winter: ook op Huisvlijt — 13 reacties

  1. Ik heb geen blog :-) Ik vind je header mooi, maar kijk ook uit naar de header van de lente. De winter is mijn minst favoriete seizoen. Vandaag hebben mijn man en ik samen boodschappen gedaan. Auto mee en gelijk voor een hele week gehaald. Het was heerlijk zacht weer. Prima een groene kerst ????

  2. Sfeervol hier! Ik heb geen seizoenssferen op mijn blog. Hooguit dat ik bij een post geplaatst in de winter wel eens een winterse foto gebruik. Het is maar net welke foto ik recent gemaakt heb of nog uit vakantievoorraad heb.

  3. Ja dat is waar. Officieel winter. Dus ook de kortste dag vandaag. En daarna, lekker door naar de lente haha.
    Mijn blog probeer ik steeds een beetje met het seizoen mee te laten gaan. De header bedoel ik dan..

  4. Fijn dat je meebeweegt met de seizoenen, mooi deze ijzige winterkleuren!
    In huis beweeg ik mee in de zin met bloemen die ik koop van het seizoen en soms de kleuren van kaarsen.

  5. O ja het ziet er wel weer heel mooi uit! Zelf doe ik het eigenlijk niet. Mijn blog is niet ingericht om de kleuren makkelijk aan te passen. Misschien voor mij om daar een keertje goed naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder