Reacties

Koffiekransje: modern netwerken — 11 reacties

  1. Netwerken is mijn middlename????. Het hoorde ook bij mijn beroep.
    Maar ik blijf het leuk vinden vooral de niet authentieke manier.
    Maar zoveel mogelijk vanuit jezelf dat geeft ook de beste contacten.

  2. Ik ga nu regelmatig naar blog werk ochtenden, daar zit dan een groepje mensen te werken aan zijn/haar blog. Sommige mensen kletsen meer, anderen werken voornamelijk. Dit vind ik een hele vrijblijvende manier van netwerken, daar hou ik wel van.

  3. Zelf voel ik me ook niet echt aangetrokken tot 'netwerkbijeenkomsten'. Dat voelt toch een beetje 'nep' voor mij. Wanneer je op een 'natuurlijke' manier met mensen in contact komt en je wederzijds het contact waardevol genoeg vindt om het te behouden - niet voor wat je eruit kunt halen, maar omdat je de persoon waardeert - vind ik dat veel prettiger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder