Reacties

Netwerken voor moeders — 16 reacties

 1. Ja, heerlijk. Zeker als (werkende)moeders kun je zoveel aan elkaar hebben. Heel belangrijk!
  Ik spreek bijna wekelijks af met een vriendin en wandel met de buurvrouwen. Is ook echt zo'n gezellig moment. Van alles komt er ter tafel en iedereen laat elkaar in z'n waarde.

 2. Nah, niet echt regelmatig... Een paar keer per jaar komen een paar moeders van school bij elkaar voor een werkoverleg. Met mijn zus heb ik een regelmatigere bespreking - ben daar blij mee en haal daar veel uit - voornamelijk energie en zin om weer aan de slag te gaan!!!

 3. Ik spreek wel met vrienden af maar niet op een vast moment. Een vast moment voelt voor mij als een verplichting en dat past niet zo bij mij ;)

  Groetjes Isabelle

 4. Wat heb jij gelijk zeg. Heerlijk moet dat zijn om je op zoiets te kunnen verheugen en koffiedrinken is bij mij een heilig moment.
  Ik organiseer koffieochtenden voor buitenlandse vrouwen en doe dat al zo een 15 jaar en sommigen zijn er al 15 jaar bij. Hélène

 5. Sinds mijn kinderen de volwassen leeftijd hebben bereikt en ik vaak ben verhuisd zijn dergelijke bijeenkomsten verleden tijd. Ik mis het best wel want als er een beetje inhoudelijk geconverseerd wordt is het erg fijn. Geroddel en gezeur is niet aan mij besteed, zulke koffieclubjes zijn er helaas ook.

 6. Nee, vroeger wel, toen ik een vaste "participerend ouder"-dag had en dan ook urenlang met andere moeders op school rondhing ;-)
  Op het werk worden dit soort zaken ook wel besproken hoor, ook met de mannelijke collega's - bij de lunch of ook 's ochtens bij de koffie. De koffie zal ongetwijfeld lekkerder zijn bij jouw overleg trouwens!
  Hartelijke groet, Loonlijstmama
  PS kan momenteel niet meer met mijn google account posten. Is er bij jou iets veranderd?

 7. Wat heerlijk veel tijd moet jij hebben, ben er tikje jaloers op...;-)
  Niet zoiets dergelijks voor mij, hou meer van één op eén contact. Maar dat is ook heel waardevol en gebeurt eigenlijk te weinig, die tijd...grrr
  Maar als het komt tot echt roddelen, voegt het voor mij ook niet veel toe. Dan weet ik betere dingen te doen.

 8. neen niks voor mij, sorry.Het is gewoon niet mijn ding, vroeger wel eens geprobeerd hoor, maar ik had er gewoon geen klik mee...
  kwam mogelijk ook wel door mijn eigen wisselende diensten waardoor ik geen weeklijkse aanwezigheid had.

 9. In ons eerste huis hadden we een groep buren en we kwamen alle dagen bij elkaar koffie drinken. Gewoon een rondje, bij ieder een keer. Als iemand niet kon, even goede vrienden. Dat dat altijd goed ging en beregezellig was kon alleen omdat het kopje koffie drinken een half uurtje was, niet langer. Er was dus geen tijd voor roddel of achterklap. Als het bv. drie kwartier werd dan was er iets bijzonders gebeurd. Bv. de treinbezetting bij de Punt. Het contact onderling was dus prima en je kon altijd met vragen bij elkaar terecht. Jammer dat zulke dingen nu niet meer kunnen. Ook moeders hebben nu een baan erbij buiten de deur.
  Geniet van je koffieochtend, het is zo kostbaar!
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder