Koffiedrinken met mijn zoon die uit huis is

Dankzij de wonderen van de moderne techniek, kan ik op vrijdagmorgen koffiedrinken met mijn oudste zoon die zo’n 100 kilometer verderop in het land woont.

virtueel koffiedrinken

Similar Posts

10 Comments

  1. Ja, dat is hartstikke leuk!!! Ik weet nog goed dat we nog niet zo lang geleden wel tegen ver weg mensen aan de telefoon zeiden: ach, wat jammer dat ik je niet even kan zien. En nu kan het gewoon. Mijn zus en ik wonen heel ver van elkaar, maar we laten vaak een nieuw gekocht bloesje of een gebreide trui of een tekening van haar kleinkinderen zien. Familie van ons overwintert maandenlang in Portugal. Er is dan zeker wekelijks Skype contact en wij krijgen ook na aankomst een ‘rondleiding’ door het appartement, dat ze dan huren.

  2. Woensdagavond beviel mijn oudste dochter in een ziekenhuis in Bilbao van een kleindochter van mij. En op donderdagochtend ging ik digitaal op kraamvisite en bewonderde het kleintje van alle kanten, maar ik moet wel zeggen dat ik er nog liever persoonlijk was geweest. Ik moet nog even geduld oefenen to de volgende maand.

  3. Elkaar in het echt zien is misschien nog leuker, maar dit is ook erg gezellig! En goed voor je moederhart om je uitgevlogen kind te zien… Geniet ervan Vlijtig Liesje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.